Skip Navigation Links

Paşaları Teslim Alan Listede, Teslim Olmayan Liste Dışı !!!

Ne Yaman Çelişki?

Paşaları Teslim Alan Listede, Teslim Olmayan Liste Dışı !!!

Gündem   A+a-

 Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ergenekon Balyoz Kumpas Dava süreçlerinde Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in Hatay’dan gelen tepkiler üzerine CHP'den Ankara 1. Bölge 4. Sıradan aday gösterilmesine de tepkiler sürüyor.
Bu durumda tüm CHP tabanının 'istenmeyen Adam' ilan ettiği Sadullah Ergin'in Ankara 1. Bölgede seçmene kendini nasıl savunacağı da merak konusu oldu.
 
Chp'nin her kademesinden Sadullah Ergin'in aday gösterilmesine yükselen tepkiler bir yana, Ergenekon ve Balyoz Kumpas Davalarının karşısında dimdik duran 'Ben Teslim Olmuyorum ' başlıklı makaleler yazan, manşetler atan ve bu makaleleri kitapta toplayan Gazeteci Yazar İskenderun Söz Gazetesi Sahibi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Şehmus Aslan, CHP'den Hatay Milletvekili Aday Adayı olmuş ve değil ilk 5'te yer bulmak, ilk 10'da dahi kendine yer bulamamıştı.
CHP tabanı, dönemin Ak Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in sonuna kadar savunduğu Ergenekon Balyoz Kumpas davalarında zulmettiği Atatürkçü paşaların âhının hesabını kim soracak, Şehmus Aslan'ın hakkını kim teslim edecek
şeklinde soruyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet