Skip Navigation Links

İSKENDERUN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN RAMAZAN KOLİSİ

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Deprem bölgesinde yardımlarına devam ediyor.

 İSKENDERUN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİNDEN RAMAZAN KOLİSİ

Gündem   A+a-

İskenderun'da depremzedelere yardımlarda bulunan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği bugünde 128 aileye Ramazan kolisi dağıttı.
 
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği geleneksel olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da depremzedelere Ramazan kolisi yardımında bulundu.
 
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen dağıtım esnasında yaptığı açıklamada, asrın felaketine uğrayan kentimizde mağdur ihtiyaç sahibi ailelere 7 Şubat’tan bu yana yaptığımız gıda, hijyenik malzeme, giysi, çadır, odun, kömür ve su dağıtımının yanı sıra mübarek Ramazan ayında da erzak kolisi dağıttıklarını ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarının devam edeceğini söyledi.
 
Zor günlerde yardımlaşmanın insani bir görev olduğuna vurgu yapan Başkan Düzen, imkanı olan tüm iş insanları ile sivil toplum kuruluşlarının bu konuya odaklanmalarını ve son günlerde azalan yardımların artarak devam etmesi gerektiğini beirterek iş insanlarına çağrıda bulundu.
 
Deprem bölgesindeki insanların unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Düzen, ne seçimin ne de başka bir şeyin yaşanan felaketin önüne geçmemesi gerektiğini söyledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet