Skip Navigation Links

HATAY ŞU ANDA SİYASET YAPMA ALANI DEĞİL İCRAAT YAPMA ALANI

Deprem bölgesi Hatay’a İYİ Parti’nin ve İstanbul Büyük şehir Belediyesinin yardımlarının depremzedelere ulaştırılmasında ve koordine

 HATAY ŞU ANDA SİYASET YAPMA  ALANI  DEĞİL İCRAAT YAPMA  ALANIWeb
TV

Gündem   A+a-

 Deprem bölgesi Hatay’a İYİ Parti’nin ve İstanbul Büyük şehir Belediyesinin yardımlarının depremzedelere ulaştırılmasında ve koordine edilmesinde önemli rol oynayan Av. Serhat Tabanca Hatay’da 6 şubat itibarı ile siyasetin durduğunu bundan sonra artık işi bilen insanların bilime teknolojiye liyakata önem veren kadroların siyaset değilde icraat yapma zamanı geldiğine dikkat çekti.
İBBPersonel Yönetimi Başhukuk Müşaviri, Disiplin Kurulu Başkanı ve Marmara Grubu Vakfı Yön. Kur. Üyesi ve İYİ Parti Hatay Milletvekili aday adayı Avukat Serhat Tabanca “Hatay şu anda siyaset yapma alanı değil Hatay konuşma alanıda değil Hatay şu anda icraat yapma alanı. Yoksa bu kadim kenti kendi ellerimizle yok ettik dahada kötü hale getiriceğiz. O yüzden doğru kadroların yönetime gelmesi gerekiyor bunun içinde en yakın tarih 14 mayıs. Bilim ve teknolojinin ilimin ve liyakatın kazandığı bir seçim hayal ediyoruz. Bunu hem bir siyasi olarak hemde bir Hataylı olarak hayal ediyorum. Çok acılar yaşadık çok ağır bedeller ödedik hayat bize çok ağır bir şekilde ödetti bazı şeyleri keşke bunları çok öncesinde doğru ellerin bizi doğru yönlendirmesi ile halkımız ile paylaşıp öğrenebilsek ve öğretebilseydik ama maalesef kimsenin samimiyetle bu coğrafyada böyle bir kaygısı olmamış. Herkes deprem var demiş gereğini yapmamış. Bu topluma katkı sağlayacak olan şey depreme hazırlıklı olmaktı ama gördükki depreme hazırlıklı olması gereken kurumların depreme hazırlıksız yakalandığını bir kez daha görmüş olduk”
 HATAY ŞU ANDA SİYASET YAPMA  ALANI  DEĞİL İCRAAT YAPMA  ALANI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet