Skip Navigation Links

MİNİK KALPLERDEN HATAYLI ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE

ASYA VE OSMAN’DAN HATAYLI ÇOCUKLARA DUYGULANDIRAN HEDİYE

MİNİK KALPLERDEN HATAYLI ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYEWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinin bugünkü konukları Hatay’a İnsani yardım malzemelerini getiren Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği üyeleri oldu.
 
Hatay’a getirilen yardımlarla birlikte 7 yaşındaki iki kardeş Asya ve Osman’ın aylarca kendilerine tablet almak için para biriktirdikleri kumbarayı da Hataylı çocuklara yardım amaçlı göndermeleri görüşmede duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
 
Hatay’a getirilen yardımlardan dolayı üyelere teşekkür eden Başkan Savaş, Asya ve Osman’ın kumbara üzerine kendi el yazılarıyla yazdığı mektubu okuyarak şöyle dedi:Antalya’dan Asya ve Osman’ın kendine tablet alması için aylarca biriktirdiği bu parayı gönüllerinden geçerek buradaki ihtiyaç sahibi, hiç tanımadığı, görmediği bir arkadaşına göndermesi çok anlamlı. Çadırkentleri dolaştığımda en ihtiyaç sahibi bir çocuğa bunu Asya ve Osman’dan geldiğini belirterek vereceğim. Depremin üzerinden 2 ay geçti, insanlarımız buradaki dramı zorluğu unutmuş olabilir. Umut hepimiz adına gelecek için aydınlık bir güneştir, biz bu güneşi hiç soldurmayacağız. Umutlarımız hep canlı kalacak. Çocuklarımızın bize gönderdiği bu hediyeler bizi ayakta tutmaya devam edecek. Biz de Hatay’ı tez vakitte eskisinden de çok daha iyi bir seviyede ayağa kaldıracağız. Bu nesillere bakmaya onları gelecek için ayakta tutmaya devam edeceğiz. Bizi çok duygulandıran bir hediye”
 
Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği adına yardımları getiren Osman Bağdatlıoğlu görüşmede Hatay’ın bu konumdan çok başarılı bir şekilde çıkacağına ve eski günlerine döneceğinden emin olduklarını söylerken, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise daha sonra ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için yaptığı çadırkent ziyaretleri sırasında Asya ve Osman’ın gönderdiği emaneti 4 kardeşe verdi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MİNİK KALPLERDEN HATAYLI ÇOCUKLARA ÖZEL HEDİYE videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet