Skip Navigation Links

AA, BURAK MİLLİ'NİN ADINI YAŞATACAK BİR PROJE HAZIRLIĞINDA

6 Şubat'ta yaşanan depremde eşi ve 5 aylık kızıyla enkazda can veren ajans muhabiri, İskenderun’un sevilen gazetecisi Burak Milli de anıldı.

AA, BURAK MİLLİ'NİN ADINI YAŞATACAK BİR PROJE HAZIRLIĞINDA

Medya   A+a-

 Anadolu Ajansı(AA)'nın kuruluşunun 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremde eşi ve 5 aylık kızıyla enkazda can veren ajans muhabiri, İskenderun’un sevilen gazetecisi Burak Milli de anıldı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla Kurtuluş Savaşı’nda “Anadolu’nun sesini dünyaya duyurmak” amacıyla 6 Nisan 1920’de kurulan Anadolu Ajansı (AA) 103’üncü yaşını Genel Müdürlük’teki AAtölye’de AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan, Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru ile kurum çalışanlarının katılımıyla kutladı.
Törende yaptığı konuşmada, depremde AA personelinin de etkilendiğini ifade eden AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, depremde hayatını kaybeden Hatay muhabiri Burak Milli, eşi ve bebeğini de rahmetle andı. Karagöz, Milli’nin adını yaşatacak bir projeyi hayata geçireceklerini aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet