Skip Navigation Links

GÜZEL HABERLER DUYMAYA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞU GÜNLERDE

Uluslararası arenada önemli ve saygın üniversite sıralama indeklerinden biri olan SCIMAGO 2023 sıralama sonuçları açıklandı.

GÜZEL HABERLER DUYMAYA EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞU GÜNLERDE

Gündem   A+a-

 Üniversiteleri üç ana gösterge üzerinden değerlendiren sıralamada İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) bir önceki yıla göre 7 basamak yükselerek 30. Sırada yer almayı başardı. İSTE’nin elde ettiği sıralama devlet üniversiteleri arasında ise 20. Sırada yer alıyor.
 
Türkiyenin köklü üniversitelerini geride bırakarak 134 üniversite arasında 30. Sırada yer almayı başaran İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “üniversitelerin üç ana gösterge üzerinden değerlendirildiği SCIMAGO 2023 sıralamasında elde ettiğimiz başarıdan mutluluk duyuyoruz. Atatürk’ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” parolasıyla çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Her mutluluğumuz gibi bu da buruk elbette. Depremde kaybettiğimiz çalışma arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve yurttaşlarımız her zaman kalbimizde olarak çalışmaya, üretmeye ve başarmaya devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, İSTE’nin Rektörü olmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet