Skip Navigation Links

Cengiz Gül, Fabrikaları Ziyaret Ediyor

Cengiz Gül , Genel Merkez Teşkilat Sekreteri Muharrem Şahin , Çelik-İş Sendikasının İstanbul 2 no’lu Şube Başkanı Cemil Sarısoy ile birlikte Kan

Ekonomi   A+a-

 
  
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül , Genel Merkez Teşkilat Sekreteri Muharrem Şahin , Çelik-İş Sendikasının İstanbul 2 no’lu Şube Başkanı Cemil Sarısoy ile birlikte Kanca Aş. İş yerini ziyaret ettiler.
Gül ve beraberindeki heyet İş yeri Baş Temsilcisi Selahattin Güzel , İş yeri temsilcileri Hasan Demir Polat ve Eşref Erdem tarafından karşılanarak fabrika hakkından bilgi aldılar. Genel Başkan A. Cengiz Gül daha sonra Kanca A.Ş Yönetim kurulu Başkanı Alp Karaca ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek hem tanışma hem de Endüstriyel ilişkiler ve çalışma hayatı hakkında sohbet ettiler .
 
Fabrikayı gezen Genel Başkan Gül, çalışanlarla tek tek tokalaşarak sorunlarını dinledi. İşçiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek , bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasını dile getirdiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet