Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu, Muhamrrem İnce ile görüşecek...

Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşecek.

Kılıçdaroğlu, Muhamrrem İnce ile görüşecek...

Gündem   A+a-

 Kılıçdaroğlu, bu son dakika gelişmesini Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'a açıkladı.
Konya'da Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Medyascope Genel Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır ve Ankara temsilcisi Hıdır Göktaş'a konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yarın görüşeceğini söyledi.
 
Bu son dakika gelişmesi ile ilgili Twitter'dan da paylaşım yapan Saymaz, "Kılıçdaroğlu’na “Muharrem İnce ile görüşecek misiniz?” diye sordum. Yarın büyük ihtimalle Memleket Partisi’ni ziyaret edeceğini ve İnce ile görüşeceklerini söyledi." ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu, Konya'da Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
 
BİRLİKTE MİTİNG YAPACAK MISINIZ?
 
O konuda alınmış bir karar yok.
 
BELLİ BİR SİYASAL KESİMİN KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ MEŞRULAŞTIRMASI İÇİN ÇABA HARCAMASINI ASLA KABUL ETMEYİZ
 
Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Kadın olduğu için şiddete uğraması, belli bir siyasal kesimin kadına yönelik şiddeti meşrulaştırması için çaba harcamasını asla kabul etmeyiz. Hiçbir kadının da bunu kabul etmemesi lazım.
O nedenle ben muhafazakar kadınlara seslendim: 'Sizin hakkınızı, hukukunuzu da biz koruyacağız.' Kadına şiddeti meşrulaştırmak için bunun yasal altyapısını, daha doğrusu şiddeti önleyen yasayı değiştirmek için çaba harcamak nedir? Bunlar doğru değil. Bunun bütün kadın örgütleri tarafından bilinmesi ve önüne geçilmesi lazım.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş