Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’DE KALICI YAPILAŞMAYA YÖNELİK EYMİR VAKFI ZİYARETİ

İSTE’de kalıcı yapılaşma için Eymir Kültür Vakfı yetkilileri İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve ekibi ile bir araya geldi.

İSTE’DE KALICI YAPILAŞMAYA YÖNELİK EYMİR VAKFI ZİYARETİ

Gündem   A+a-

 Eymir Kültür Vakfı, ülkemizi derinden sarsan ve Akdeniz İncisi İskenderun’u da etkileyen 6 Şubat depreminin ardından eğitim faaliyetlerine destek amacıyla kurduğu “Yapılaşma Komitesi” ihtiyaçları yerinde tespit etmek üzere İSTE’yi ziyaret etti. İSTE Merkez Kampüste Rektör Depci ve ekibiyle bir araya gelen ,koordinatör İsmail Işık başkanlığındaki Eymir Kültür Vakfı Yetkilileri yapılabilecekler konusunda ve sürecin işleyişi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Yapılaşma Komitesi Heyeti Vakfın kalıcı yapılaşma için neler yapabileceğini inceledi, ihtiyaçları ilk ağızdan öğrendi.
1999 Kocaeli ve 2011 Van depremlerinde kalıcı yapılar gerçekleştiren Eymir Kültür Vakfının 6 Şubat depremi sonrasında bölgede çalışma yapacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Üniversitemizde de maalesef depremden etkilenen yapılar oldu. Bunları inşallah el birliğiyle yeniden inşa edeceğiz, yaralarımızı saracak ve kampüslerimizde geleceğe şekil verecek öğrenciler yetiştireceğiz. Bu zor zamanlarda yanımızda olan, kıymetli desteklerini esirgemeyen ODTÜ Eymir Kültür Vakfına kurumum, üniversitem ve bölge halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş