Skip Navigation Links

Helal Olsun Barbaros MTAL

Depremzedelere Ücretsiz Saç Bakımı ve Anaokulu Hizmeti veriyorlar

Helal Olsun Barbaros MTALWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatma Dursun, idari kadro ve öğretmenleri. Deprem felaketinin ardından da okullarında oluşan hasarla ilgili yoğun çaba sarfederek takdir topladılar.
Saç boyası ve bakımı hizmetini depremzedelere veren Barbaros MTAL, uygulama anaokulunda da çocuklara bol oyunlu eğitim faaliyetlerini sürdürüyor.
Depremlerden hasarsız olarak çıkmayı başaran İskenderun Barbaros MTAL’de makineler, cihazlar ve okul malzemelerinin dağılması, kırılması ile birlikte bodrum katı basan suyun tahliyesi ile ilgili günlerce mesai harcayan idari kadro ve öğretmenler, herşeyi yoluna koyduktan sonra depremzedelerin saç bakımlarını ücretsiz yapmaya başladılar, çocuk gelişimi bölümü uygulama ana okulunda da depremzede vatandaşların çocuklarına eğitim verdiler.
Tüm aile yakını ve akraba yakınlarından kayıplarına rağmen, depremin yarattığı travmayı bir kenara koyarak çalışmalara hız veren Barbaros MTAL Müdürü Fatma Dursun ve idari kadrosu ile öğretmenlerden depremzede kadınlara önemli bir saç bakım hizmeti ile birlikte ana sınıfı çocuklarına bol oyunlu eğitim hizmeti büyük beğeni topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Helal Olsun Barbaros MTAL videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet