Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Deprem Günü Dükkanını Açacaktı,

Hayallerini Yarıda Bırakmadı 1 Ay Sonra da Olsa Kumsal Kuruşemiş Şekerleme’yi Açarak Faaliyete Başladı

Deprem Günü Dükkanını Açacaktı,

Arsuz   A+a-

 Arsuz’da Cesur Kadın Gülşen Basa Sepetçi’yi Deprem de Durduramadı !
 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Gözcüler Mahallesi’nde yıllardır hayalini kurduğu işyerini açmak için çalışmalarını sürdüren dört çocuk annesi ev hanımı Gülşen Basa Sepetçi, dükkan anahtarını işyeri sahibinden 4 Şubat tarihinde aldığında oldukça heyecanlıydı.
Tüm hazırlıklarını 6 Şubat sabahı dükkanı açabilmek için yapan Gülşen Basa Sepetçi, 5 Şubat gecesi geç saatlere kadar dükkanını düzenledi.
Sabah dükkanını açacağı için çok mutlu bir şekilde gece geç saatlerde evine giden Gülşen Basa Sepetçi’nin dünyası, 6 Şubat sabahı saat 4.17’de yaşanan depremle tüm depremzedelerin yaşadığı gibi başına yıkıldı.
Yıllar sonra çocuklarını büyütmenin rahatlığıyla küçük de olsa bir market işletme hayalini kuran Gülşen Basa Sepetçi, depremin yarattığı yıkımın üzerinden 1 ay geçtikten sonra yeniden kolları sıvadı.
Geçtiğimiz günlerde depremin sebep olduğu yıkım ve dağınıklığı temizlemeye başlayan Gülşen Basa Sepetçi, 16 Mart tarihi itibariyle Arsuz Gözcüler Mahallesi çarşısında Gözcüler Aşık Veysel Lisesi arkası ana yol üzerinde Kumsal Kuruyemiş ve Şekerleme isimli işyerinde bölge halkına kapılarını açtı.
Bölge halkının kendisini destekleyeceğine olan inancını dile getiren Kumsal Kuruyemiş ve Şekerleme İşletmecisi Gülşen Basa Sepetçi, ev hanımlığından iş hayatına atıldığı bur sıkıntılı dönemde, kuruyemiş ve şekerleme satışının yanında ilerimi haftalarda tekel ve alkollü içecekleri de satacağını söyledi.
Hayallerine koşarken küçük ama emin adımlarla ilerlediğini belirten Sepetçi, en büyük destekçisi eşi ve çocuklarına minnettar olduğunu söyledi ve tüm bölge halkını işyerine davet etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar