Skip Navigation Links

Atalar Koleji’nde Etkinliğin Sonu Yok

Atalar koleji sosyal etkinlikleri her gün bir yenisi ile devam ediyor. Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu LİMAK Doktoru Dr. Mehmet Özonur tarafından

Dünya   A+a-

 
Atalar Koleji’nde Etkinliğin Sonu Yok
 
Atalar koleji sosyal etkinlikleri her gün bir yenisi ile devam ediyor. Özel Atalar Koleji İlköğretim Okulu LİMAK Doktoru Dr. Mehmet Özonur tarafından ziyaret edildi.
Dr. Mehmet Özonur anasınıfı, 1,2 ve 3. sınıf öğrencilerine “Sağlıklı yaşamak için nelere dikkat etmemiz gerekir?”, “Günlük temizlik kuralları nelerdir?” ve “Toplu yaşanan yerlerde mikroplardan korunmak veya mikrop saçmamak için nelere dikkat edilmelidir?” konularında bilgi verdi. Özonur’un bizzat hazırladığı slayt gösterileri eşliğinde yaptığı sunum öğrenciler tarafından o kadar iyi anlaşıldı ki ana sınıfı öğrencisi İlke “Doktor amca ben her gün iyi besleniyorum, ne zaman boyum uzayacak?” sorusu ile boyundan büyük bir bilgisi olduğunu gösterdi. İlke’nin bu sorusu herkesi güldürdü.
Atalar Koleji ortaokul öğrencilerine yönelik olarak yapılan “Gücünü fark et” sunumu da çok canlı geçti. Antakya’dan İskenderun’a gelen Kişisel Gelişim ve Akupunktur Merkezi sahibi ve uzman doktoru olan Can Zinnehan öğrencilere iki ayrı seansta başarılarının farkında olmaları ve kendi güçlerinin farkına varmaları için salon terapisi uyguladı. Bu sırada öğrenciler son derece keyifli dakikalar yaşadılar. Bundan sonraki derslerde ve sınavlarda çok daha başarılı olacaklarına dair söz verdiler.
Atalar koleji sosyal etkinlikleri her gün bir yenisi ile devam ediyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet