Skip Navigation Links

Ticaret Borsası Meclisi’nden Vayısoğlu’na Teşekkür..

İskenderun Ticaret Borsası Meclisi, 2012 yılını değerlendirme toplantısında bir araya geldi...

Gündem   A+a-

 
İskenderun Ticaret Borsası Meclisi, 2012 yılını değerlendirme toplantısında bir araya gelirken, Engin Vayısoğlu’nun sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim kurumlarına verdiği desteğin önemine vurgu yapıldı..
 
Ticaret Borsası Meclisi’nden Vayısoğlu’na Teşekkür..
 
Bölge ekonomisine katkıları ve sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim alanındaki sonsuz desteğiyle gündemden düşmeyen İskenderun Ticaret Borsası, meclis üyeleriyle bir araya gelerek yıl sonu değerlendirmesi yaptı, 2013 yılının hedeflerini belirledi.
İskenderun Ticaret Borsası’nın sosyal sorumluluk projeleri ile eğitime yüzde 100 destek kampanyasından duydukları memnuniyeti dile getiren meclis üyeleri, Engin Vayısoğlu’na girişimlerinden ve borsa kaynaklarını doğru yönde kullanmasından dolayı teşekkür ettiler.
Oldukça yoğun bir dönem geçiren Ticaret Borsası açısından 2012 yılının başarılı geçtiğini belirten meclis üyeleri, yıl içerisinde yapılan tüm işlerde İskenderun Ticaret Borsası kaynaklarının doğru bir şekilde kullanılmasının ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade ettiler.
Engin Vayısoğlu ve ekibinin sunumu sonrasında Petek Kafe’de verilen öğle yemeğinde bir araya gelen meclis üyeleri, 2013 yılının da aynı şekilde verimli geçmesi dilekleriyle yemeklerini yediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet