Skip Navigation Links

Avukat Serhat Tabanca'dan Hassas Ziyaret Turları

Tabanca, Meslektaşı Av. Naim Gökpınar'ı Ziyaret Etti

Avukat Serhat Tabanca'dan Hassas Ziyaret Turları

Gündem   A+a-

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Serhat Tabanca, bir dizi ziyaret ve görüşmeler yapmak üzere Hatay'a geldi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla tanınan Avukat Serhat Tabanca, İskenderun'da Gökpınar Avukatlık Bürosu Sahibi Avukat Naim Gökpınar’ı ziyaret etti.
 
Bölge ve ülkenin siyaset gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunan Avukat Serhat Tabanca ile Avukat Naim Gökpınar, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayının belirlenmesi ve seçim sürecinde izlenmesi gerekli yol ve politikalar üzerine de sohbet ettiler.
 
Aynı zamanda Hatay'lı olan Avukat Serhat Tabanca'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İYİ Parti'de üstlendiği rolün yanısıra uluslararası arenada bir çok kuruluşta Türkiye ve Hatay’ı temsil etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Avukat Naim Gökpınar, Hatay’ın Türkiye’nin özeti bir mozaiği olduğunu hatırlattı.
Avukat Naim Gökpınar, meslektaşı Avukat Serhat Tabanca'ya üstlendiği görevler ve siyaset yaşamında başarılar dileyerek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
Avukat Serhat Tabanca da, Hatay'da bölgenin en kapsamlı Call Center'ı ile bir çok kurumun Avukatlığını ve hukuk danışmanlığı işlerini başarıyla yürüten Avukat Naim Gökpınar'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 
Ziyaret sırasında Av Naim Gökpınar’ın yeğeni KKTC Adakent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Son Sınıf Öğrencisi Remzi Gökpınar da hazır bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet