Skip Navigation Links

Mikro Kredilerle Makro Başarılara Ulaşacağız

Hatay’ın Payas İlçesi Belediye Başkanı Bekir Altan, sosyal belediyeciliğin gereğini fazlasıyla yerine getiriyor.

Ekonomi   A+a-

 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan:
 
Mikro Kredilerle Makro Başarılara Ulaşacağız..
Hatay’ın Payas İlçesi Belediye Başkanı Bekir Altan, sosyal belediyeciliğin gereğini fazlasıyla yerine getiriyor.
Payas’ın altyapı ve üst yapı sorunlarını yıllar öncesinden çözen başarılı Belediye Başkanı Bekir Altan, sosyal belediyeciliğin önemli bir adımı olan, üretime yönelen kadınların mikro kredi törenine katıldı.
Çeşitli meslek dallarında faaliyet göstermek için mikro kredi alan 15 iş kadınına toplamda 15 bin 400 lira ödeme yapıldı.
Kadınların ekonomiye verdiği güçten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altan, mikro desteklerin makro bir güce ulaşmasının ayrı bir mutluluk olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu: “Benim için hanımların üretkenliği çok önemli, eğer hanımlar bir şeyler üretiyorsa mutlular. Mutlu olabildikleri için bu verdiğiniz destekten dolayı Mikro kredi projesine teşekkür ediyorum. Belki adı mikro ama bir süre sonra burada öyle başarılarla karşılaşacağız ki inşallah makro başarılar elde edeceğiz. Yaptığınız işi küçümsemeyin arkadaşlar, her yaptığınız işin bir değeri vardır. Sofrayı hazırladınız bir olumsuzluk yaşadınız, o olumsuzlukla sofranın tadını alamazsınız. Yaptığınız işi gerçekten mutlulukla yaparsanız, huzur içerisinde ve severek yaparsanız çok iyi noktalara gelirsiniz. “Şunun yaptığı işi yapsaydım keşke” demeyin, inanın herkesin yaptığı iş bir değerdir.”
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet