Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu Lütfü Savaş Gerginliği mi !

Kılıçdaroğlu Savaş’ın Elini Sıkmayarak Ne Mesaj Verdi ?

 Kılıçdaroğlu Lütfü Savaş Gerginliği mi !Web
TV

Politika   A+a-

 Kılıçdaroğlu Lütfü Savaş Gerginliği mi !
Kılıçdaroğlu Savaş’ın Elini Sıkmayarak Ne Mesaj Verdi ?
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı için aday adayı olduğunu duyuran ve bu konuda ısrarcı olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın elini sıkmayarak ne mesaj verdi?
Birkaç yıldır kendini CHP’den ve örgütlerin üstünde gördüğü iddiasıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yakın takibe alan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve genel merkez yönetimi, gerek gazetelerde çıkan makaleler ve haberleri, gerekse de kamuoyunda oluşan olumsuz algıyı rapor haline getirmiş ve sessizce izliyordu.
Tam da bu süreçte CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinde önce AK Parti’den bir çok kez ısrarlı transfer teklifleri aldığını dile getirdi ve ardından da CHP’li tüm büyükşehir belediye başkanları, genel merkez ve tüm il ve ilçe örgütlerinin Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına verdiği desteğin aksine kendini ön plana çıkarmış ve genel başkanına rağmen cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini ısrarla ifade etmişti.
Bu durum CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın kendini partinin üstünde gördüğü ve güç zehirlenmesi yaşadığı algısını güçlendirmişti.
Törene Altılı Masa liderleriyle birlikte giriş yapan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay hariç tüm büyükşehir belediye başkanlarının tam desteğini almış, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda emin adımlarla ilerlerken, cumhurbaşkanı aday adayı olarak potaya girmek için ısrarcı davranan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın elini sıkmayarak tepkisini gösterdi.
Kulislerde konuşulan ise, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın üstünü çizdiği, ne genel seçimlerde ne de yerel seçimlerde dikkate almayacağı yönünde
 Kılıçdaroğlu Lütfü Savaş Gerginliği mi ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar