Skip Navigation Links

Grand Plaza Yeni Yüzü ve Konseptiyle Kapılarını Açıyor

Bin Kişilik Salon, Bin Araçlık Otopark, Yepyeni Konsept, Yenilenen Mutfağıyla Efsane Geri Döndü

Grand Plaza Yeni Yüzü ve Konseptiyle Kapılarını Açıyor Web
TV

Ekonomi   A+a-

İskenderun Grand Plaza, pandemi döneminde ara verdiği organizasyonlara yeniden ev sahipliği yapmaya başladı.
 
Net Haddecilik, Ferra Filtre, Kirmit Petrol’un sahipleri Mahmut Kirmit ile Ali Kirmit’in sahibi olduğu Grand Plaza, bölge halkının lüks ve konfor ile kaliteli ev sahipliği beklentilerine yakışan bir konsept ve yüze kavuşturmak için başlatılan yoğun çalışmaların sonucu muhteşem oldu.
 
iki yıl sonra ilk kez kapılarını açacak olan Grand Plaza’da, yeni konsept ve dekorun heyecanıyla muhteşem organizasyonlar için tüm hazırlıklar tamamlanırken, nişan, kına, düğün ve diğer tüm davetler için rezervasyon kayıtları açıldı.
 
 
Yenilenen salon konsepti, mutfağı, anne-bebek bakım odası ve daha bir çok yeniliği bölge halkına kazandıran Grand Plaza, tüm organizasyonlar için hazırlanmış durumda.
 
Bin kişi kapasiteli Grand Plaza, bin otomobil kapasiteli otopark imkanı sunuyor. Otopark konusunun bir çok işletme için ciddi bir sorun olduğu günümüzde, bin araçlık otopark imkanı paha biçilmez bir imkan olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
Yeni yüzüyle kapılarını 2023 yılının ilk günlerinde açmaya hazırlanan Grand Plaza, bin kişilik salonuyla bugüne kadar onlarca çiftin ömür boyu birlikteliğe mutlulukla yelken açtığı, siyasi partilerin ve sendikaların onlarca buluşmasında coşkulara tanıklık etmişti.
 
 
Yaklaşık iki yıldır organizasyonlara pandemi nedeniyle ara veren Grand Plaza’da yoğun çalışmalar devam ederken, kış aylarında daha sıcak ve ferah bir ortam, yaz ayları için de daha serin ve keyifli anlar için tasarlanıyor.
 
Grand Plaza Rezervasyon : 03266183939
 
Grand Plaza Yeni Yüzü ve Konseptiyle Kapılarını Açıyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet