Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Heyetinden Yayladağı Temasları

BAŞKAN YALÇIN İTTİFAK ORTAKLARINI AĞIRLADI

MHP Heyetinden Yayladağı Temasları

Yerel   A+a-

 
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay , Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ve beraberindeki heyet Yayladağı’nda temaslarda bulundu. MHP İl KAÇEP Sorumlusu Dilek Demirdöven , MHP Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca, MHP İlçe KAÇEP Sorumlusu İlknur Demirci, Yayladağı İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Talip Tekmen’in de eşlik ettiği temaslarda MHP heyeti ilk olarak Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe’yi ziyaret etti. Kaymakam Gökçe’ye kendisini ve yönetimini tanıtan Başkan Altay, Kaymakam Gökçe ile gündeme yönelik sohbette bulundu. Yayladağı’nın gelişimine yaptığı katkılar dolayısıyla Kaymakam Gökçe’ye teşekkür eden Başkan Altay, ziyaretini sonlandırdı.
 
BAŞKAN YALÇIN İTTİFAK ORTAKLARINI AĞIRLADI
 
MHP İl Başkanı Altay ve beraberindeki heyet, ikinci ziyareti Cumhur ittifakı Paydaşı olan Yayladağı’nın başarılı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a gerçekleştirdi. Başkan Yalçın ile Yayladağı’nın gelişimi üzerine sohbet eden Başkan Altay, Cumhur İttifakı’nın bekası için yapılacak ortak çalışmaları da masaya yatırdı. Başkan Altay, Yayladağı’nın son dönemde yakaladığı ivme ile yıldızını parlattığını belirterek bu başarının mimarı olan Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkür etti. Cumhur İttifakı belediyelerine örnek olduğunu belirttiği Yayladağı’nda bulunmaktan memnun olduğunu kaydeden Başkan Altay, kabulünden dolayı da Başkan Yalçın’a teşekkür etti.
 
MHP’LİLER ESNAFI DOLAŞTI
 
Nezaket ziyaretlerinin ardından MHP heyeti, ilçedeki esnafları ziyaret ederek esnaflarla da sohbet etti. Esnaflarla gündemi değerlendiren Başkan Altay, fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği esnaflara bol kazançlar dileklerini de iletti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar