Skip Navigation Links

Güder, Ziyaretlerini Sürdürüyor

MKÜ Rektörü 20. Yıl Etkinlikleri Kapsamındaki Ziyaretleri Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Rektörümüzün 20. Yıl Etkinlikleri Kapsamındaki Ziyaretleri Devam Ediyor
 
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in, 20.Yıl Etkinliği kapsamında DSP İl Başkanı Yılmaz Eşki’yi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’ i, DP İl Başkanı Mehmet Taze’ yi, BBP İl Başkanı Nevin Zeytineli’ni ziyaret etti.
 
İlk ziyaretini DSP İl Başkanı Yılmaz Eşki’ye yapan Rektör Güder, “Üniversitemizin araştırma-geliştirme faaliyetleriyle topluma hizmet uygulama, toplumla ilgili sağlıkla alanında, tarım alanında, veterinerlik alanında, mesleki eğitim alanlarında çok değişik topluma hizmet uygulamalarını hayata geçirmeye çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki Hatay’daki kurum ve kuruluşlarımız, tüm siyasi partilerimiz kendilerinin yetkin etkili oldukları dönemlerde, olmadıkları dönemlerde de üniversiteye çok önemli katkılar sağladılar, üniversiteye bütçe temin ettiler, arazi verdiler, bina verdiler, arsa verdiler, insan kaynağı gönderdiler, üniversitenin bir işi olduğunda yardımcı olmaya çalıştılar. Biz bütün Hatay’ın desteğiyle büyüdük ve bu günümüze geldik. Bu yirmi yılda esasen çok önemli bir gelişme önemli bir duyuru tabi biz bunu sadece üniversitenin akademisyenleri memurları olarak yaptık dersek toplumun hakkını yemiş oluruz diye düşünüyoruz. Zira kuruluşumuzdan günümüze kadar gerek fiziksel tesislerinin taşınmazlarının elde edilmesinde, bütçelerinin çarpılmasında kuruluş yasasının çıkarılmasında sonraki gelişilmesinde sahiplenilmesinde kamu yöneticilerimizin siyasi parti yöneticilerimizin teşkilatların onların gerek Ankara’da ki temsilcilerinin meclisteki temsilcilerinin gerekse yerelde hizmet veren tüm temsilcilerinin yöneticilerinin çalışanlarının sivil toplum kuruluşlarımızın, belediyelerimizin, kolluk kuvvetlerimizin, kurum ve kuruluşlarımızın üniversitemize değerli katkıları oldu. Ancak bu katkılar ve bizlerin çalışmasıyla biz böyle 20 yılda büyük ve önemli üniversiteyi oluşturabildik. Üniversitemize siyasi parti olarak gerekse birey olarak, toplumun bir vatandaşı olarak yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sizin şahsınızda daha önceki başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize yönetimlerimize bugün burada olmayan belki ebediyete intikal etmiş olan ama üniversitemize bir şekilde katkısı olmuş, benim tanımadığım herkese teşekkür ederim.”dedi.
 
MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in, 20.Yıl Etkinliği Kapsamında yaptığı ziyaretinde BBP İl Başkanı Nevin Zeytineli,“Sıkıntılı bir süreçten sonra son 5 yılda üniversitemiz hakikaten bilim yuvası olmuş bir şeyler yapılarak çok büyük atılımlara imza attı. Dolayısıyla size ve ekibinize, üniversitede bulunan araştırma görevlisinden, temizlik işçisine kadar teşekkür ediyorum. Üniversitemiz için bizim elimizden ne geliyorsa, size nasıl yardım edebilirsek her zaman yanınızdayız.” diyerek sözlerini noktaladı.
 
DSP İl Başkanı Yılmaz Eşki, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve DP İl Başkanı Mehmet Taze de Rektörümüze teşekkürlerini iletip her daim üniversitenin yanında olacağını, üniversiteye gereken tüm desteğin sağlanacağını dile getirdiler.
 
Ziyaretler Rektörümüzün Üniversitemizin 20.yılı anısına hazırlanan teşekkür plaketlerini takdim etmesiyle son buldu.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet