Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toroslar EDAŞ Müdürü Neden Görevden Alındı ?

Anıt Alanında Biraraya Gelen Bazı Sivil Toplum Kuruluşları; Toroslar EDAŞ Müdürünün Neden Görevden Alındığını Sordular?

Toroslar EDAŞ  Müdürü Neden Görevden Alındı ?

Yerel   A+a-

 
Anıt Alanında Biraraya Gelen Bazı Sivil Toplum Kuruluşları;
 
Toroslar EDAŞ Müdürünün Neden Görevden Alındığını Sordular?
 
 
Atatürk Anıt alanında 20 Ocak 2023 Cuma günü saat 17:00’da bir araya gelen bazı sivil toplum kuruluşları ile bazı mahalle muhtarları Toroslar EDAŞ Dörtyol, Erzin, Payas ilçelerinin Operasyon Yöneticisi Elektrik Elektronik Mühendisi Ahmet Oruz'un 06 Ocak 2023 günü görevden alınma sebeplerinin kamuoyuna açıklanmasını isteyen bir basın açıklaması yaptılar.
 
 
Sendika temsilcisi Vedat Onay tarafından okunan basın açıklamasında; “Değerli Basın Mensupları, Kıymetli kurum yöneticileri ve saygı değer halkımız;
 
 
Bölgemizde hizmet vermekte olan Toroslar EDAŞ Dörtyol Operasyon Merkezinde, “Operasyon Yöneticisi olan ve Dörtyol, Erzin, Payas ilçelerinin tüm operasyon süreçlerinden sorumlusu” Elektrik Elektronik Mühendisi Ahmet Oruz'un, haksız bir şekilde iş akdi feshedilmiştir.
 
Bölgemizde faaliyet yürütmekte olan TOROSLAR Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından feshin gerçekleşmesine gerekçe olarak gönderilen tebligat, tamamen taraflı ve mesnetsiz iddialar içermekte olup bu iddialara istinaden hizmetlerinden son derece memnun olduğumuz Ahmet Oruz'un iş akdinin feshi 6 Ocak 2023 tarihinde gerçekleşmiştir.
 
 
Bütün halkımız bilmektedir ki Ahmet Oruz, Toroslar EDAŞ Dörtyol, Erzin ve Payas Bölge Müdürlüğüne atandıktan sonra elektrik kesintileri minimuma inmiş ve ortaya çıkan arızalar çok kısa sürelerde onarılmış, ilçelerde ihtiyaç olan yerlere doğru yatırım çalışmaları yapılmıştır. Muhtarlar, vatandaşlar, emniyet güçleri diğer kurum ve kuruluşlarımızın yetkilileri ile sürekli iletişim halinde bulunarak, gösterdiği ilgi, samimiyet, dürüstlük, çözüm odaklı ve insana değer veren yaklaşımı ile gönüllerde taht kurmuştur. Kendisine ulaşan tüm sorunları kısa sürede çözmek için mesai gözetmeden 8 yıl çalışmıştır. Gece gündüz demeden her zaman halkımızın yanımızda olmuş, Dörtyol İndirici merkez ihtiyacını, yatırım, personel ve bakım ihtiyaçlarını ilk defa kendisi dile getirmiş, bunun için muhtarlara, belediye yetkililerine düşen sorumlulukları hatırlatmış, süreci takip etmiş ve makul süreler içinde de hepsinin gerçekleştirmesine önder olmuştur.
 
 
2015’de sürekli kesintilerden şikayet ettiğimiz, bırakın arızayı lamba dahi yaptıramadığımız, her toplantıda sorunlarını konuşmaktan bitiremediğimiz Toroslar EDAŞ, son 3 senede yaptığımız toplantılarda da söylediğimiz gibi bölgemizde en iyi çalışan kurumu haline gelmiştir. Biz tüm bu çalışmaların Toroslar EDAŞ Müdürümüz Ahmet Oruz liderliğinde gerçekleştiğini biliyor, kendisini seviyor ve takdir ediyoruz. Bunca yapılan emeğe ve hizmete rağmen Ahmet Oruz'un mesnetsiz gerekçeler ile iş akdinin feshi Muhtarlar başta olmak üzere tüm yöre halkını derinden üzmüştür.
 
Buradan bütün yetkililere ve bölgemizden seçilen milletvekillerine sesleniyoruz; Bir an önce bu mağduriyet giderilerek Bölge Müdürümüz Ahmet Oruz görevine iade edilsin. Hem Muhtarlar hem de mıntıkanın sakinleri olarak mağduriyet giderilene kadar sürecin takipçisi olacağız. Hepinize katılımınızdan ve desteğinizden dolayı teşekkür ederim.” Denildi.
 
 
 
 
Kaynak: Sedat İskenderoğlu
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş