Skip Navigation Links

Nuran Yılmaz'ın Çocuklarından Muhteşem Final

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinde birinci dönemin başından itibaren Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Gökpınar'ın planlayıp sınıf rehber öğretmeni

Nuran Yılmaz'ın Çocuklarından Muhteşem FinalWeb
TV

Eğitim   A+a-

 
Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinde birinci dönemin başından itibaren Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Gökpınar'ın planlayıp sınıf rehber öğretmeni ve idareci arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği münazara etkinliği muhteşem bir finale sahne oldu.
 
Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yanmaz ile Okul Müdürü Feremez Balaman'ın izlediği final müsabakasında, uzun soluklu maratonu geride bırakıp finale yükselen 9A ile 9C sınıfları yarıştı. 9C sınıfının kazandığı müsabaka büyük bir heyecana sahne oldu.
 
Gelenekselleşen etkinlik ile ilgili duygu ve düşüncelerini kısa bir video ile paylaşan finalist 9A sınıfı öğrencileri büyük alkış alırken etkinliğin amacına ulaştığını da göstermiş oldular.
 
KONFERANS SALONU İHTİYACI
 
Okulun eski mezunlarından jüri üyesi Av. Sezen Keskin Uyar, böyle bir etkinlikte yer almaktan onur duyduğunu belirtirken okulun zarurî ihtiyacı konferans salonu eksikliğine dikkat çeken sözleri hıncahınç dolu sınıftan uzun süre alkış aldı: "Yıllar evvel burada öğrenci iken de bu eksikliği hissediyor, etkinliklerimizi çok zor şartlar altında yapmaya çalışıyorduk. Yıllar sonra da bu ihtiyaç olduğu yerde duruyor. Okulun bahçesi çok müsait. Umarım bu ihtiyaç artık giderilir."
 
 
Nuran Yılmaz'ın Çocuklarından Muhteşem Final videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet