Skip Navigation Links

Yapılan Yanlıştan Dönülmedi

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün norm kadro fazlası öğretmen atamalarıyla ilgili hala y

Dünya   A+a-

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün norm kadro fazlası öğretmen atamalarıyla ilgili hala yapılan yanlıştan dönülmediğini söyledi.
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 167 öğretmenin atamasının resen ilçe dışına yaptığını, Müdür Şimşek’in bu atamalardan 51 tanesini düzeltme yoluna gittiğini ifade eden Akça, “Bunun arkasından yeni bir atama düzeltmesi yaparak 7 kişinin daha atamasını değiştirmiştir. Buradan sormak isteriz. Sayın Milli Eğitim Müdürü neden bu atamaların inhasını internet sitesi üzerinden yayınlamamaktadır. Hani şeffaf bir yönetim sergileyeceklerdi? Bizler kapalı kapılar arkasında atama yapıyorlar dediğimizde haksız mıydık? Geçen Hafta içerisinde önemli bir gelişme yaşanmış ve Atamaya bakan şube müdürü görevinden alınarak yeni bir Şube Müdürü görevlendirmesi yapmıştır. Buradan Sayın Şimşek’e sormak isteriz; Atamadan Sorumlu Şube Müdürü İsmail Alıcı neden Atama biriminden alınmıştır? Dörtyol Atatürk Ortaokuluna Beden Eğitim Öğretmeni Ahmet Çalışkan’ın resen ataması yapılmış, düzeltmelerde ise yine aynı okula Murat Topçu adlı öğretmen resen atanmıştır. Bu okula yapılan atamalarda norm fazlası durumunda Beden Eğitimi Öğretmeni var mıdır? Sayın müdürümüz tüm geçici görevlendirmeleri iptal ettiğini basın açıklamalarıyla duyurmuştur. Ancak uygulamada hala geçici görevlendirmeler devam etmektedir. İskenderun İlçemizde Öğretmen olmasına rağmen geçici görevlendirme ile Mehmet Yaşar Düzen Şube Müdürlüğüne devam etmektedir. Bu konudan haberiniz var mıdır? Geçici görevlendirmenin iptali ile ilgili çalışmanız var mıdır? İskenderun Karaağaç Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesinde Fizik branşında Anadolu Liselerine öğretmen ataması başka okullara 2 Fizik Öğretmeni atanmış, bu okulda bir öğretmende Norm Kadro Fazlası olduğu gerekçesi ile Kırıkhan İlçesine atanmıştır. Artık okulda Fizik branşında öğretmen kalmamıştır. Sayın Şimşek bu konudan haberiniz var mıdır? Sayın Şimşek okullarda eğitim kalitesi bu şekilde mi artırılacaktır? Atamalardaki hataları kamuoyu ile paylaşmaya önümüzdeki haftada devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet