Skip Navigation Links

MÜSİAD Hatay Şubesi’nde Ali Özyurt Güven Tazeledi

MÜSİAD Hatay Şubesi’nde ürettiği hizmetlerle önemli katkılar sunan mevcut şube başkanı Ali Özyurt, düzenlenen olağan genel kurulda güven tazeledi.

MÜSİAD Hatay Şubesi’nde Ali Özyurt Güven Tazeledi

Gündem   A+a-

 
MÜSİAD Hatay Şubesi’nde ürettiği hizmetlerle önemli katkılar sunan mevcut şube başkanı Ali Özyurt, düzenlenen olağan genel kurulda güven tazeledi.
 
MÜSİAD Hatay Şubesi’nin, Ramada Otel’de düzenlenen kongresine; İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Ali Özyurt, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün, MÜSİAD yönetim kurulu ile üyeleri, çevre illerdeki MÜSİAD ve Genç MÜSİAD temsilci ve yöneticileri ile ile delegeler katıldı.
 
Kongrede, mevcut Başkan Ali Özyurt, tek liste ile gidilen seçimlerde güven tazeledi. Yeniden başkan seçilen Özyurt, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Ali Özyurt, bayrağı daha yukarılara çekmeyi hedeflediklerini kaydetti.‘MÜSİAD ATILIMIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİDİR’Başkan Özyurt konuşmasının devamında, “Türkiye genelinde 81 İlimizde 89 şubesiyle, yurtdışında 95 ülkede 200’ün üzerinde irtibat noktasında, toplamda 12.000’i aşkın üyesi, yaklaşık 60.000 şirketten oluşan ekonomik büyüklüğü ile dün olduğu gibi bugünde atılımın en büyük destekçisi olan MÜSİAD’ımızın 2021-2022 yılları arasında Hatay Şube Başkanlığını yapmaktan büyük onur duyduğumu ifade etmek isterim.
MÜSİAD Hatay Şubemiz, Şahsım ve Kurucu Başkanımız Sn. Fatih TOSYALI'nın önderliğinde yakın birkaç yol arkadaşımızın girişimleri ve üstün çabaları ile MÜSİAD’ın 28. Şubesi olarak 11 Haziran 2007 yılında faaliyetlerine başlamıştır, Bölgemizin önemli sanayici ve iş adamlarının bir araya gelerek oluşturduğu ve daha sonra bu oluşuma katılan üyeleri ile birlikte kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini sürekli geliştiren MÜSİAD Hatay, İl’in en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline gelmiştir.
 
‘2022 YILINDA 125 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİMİZE KARŞILIKSIZ BURS DESTEĞİ SAĞLADIK’
 
Şahsım ve Yönetim Kurulum olarak Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren MÜSİAD Hatay Şubesini hak ettiği değere ulaştırmak için çalışmalara başladığımızı belirtmek isterim. Dernek Merkezimizi saygın ve prestijli bir İş Merkezine taşıdık, sosyal sorumluluk projemiz kapsamında üniversite öğrencilerimize burs desteği sağlamaktayız 2020 yılında 19 üniversite öğrencisine burs desteği sağlanmaktaydı. Şahsım, Yönetim Kurulum, Üyelerimiz ve Genç MÜSİAD Hatay Şube üyelerimizin katkıları ile 2022 yılında 125 Üniversite öğrencimize karşılıksız burs desteği sağlamaktayız, Ayrıca Hatay’da yapılan Sosyal sorumluluk projelerinin tamamına katkı sağladığımızı ifade etmek isterim. ‘İSTİŞAREYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ’MÜSİAD Hatay Şube olarak KOSGEB, DOĞAKA gibi İşletmelere devlet desteği sağlayan kurumlar ile üyelerimizi sık sık bir araya getirerek üyelerimizin teşviklerden ve desteklerden haberdar olmasını sağladık.Genel Merkezimizin düzenlediği MÜSİAD EXPO, IBF FORUM TÜRK-ARAP iş zirvesi ve MÜSİAD İDLİP Briket ev programlarına üyelerimizin destek vererek, katılımlarına vesile olduk.2021-2022 yılları arasında bizden desteklerini esirgemeyen MÜSİAD Hatay Şube ve Genç MÜSİAD Hatay Üyelerimize Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyor ve MÜSİAD Hatay Şube ailesinin bir üyesi olmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Genel başkan yardımcımız ve Heyetine, Sayın kaymakamlarımıza ve MÜSİAD Hatay Kurucu Başkanımız şimdi ki İskenderun Belediye Başkanımız Sn. Fatih TOSYALI olmak üzere tüm üyelerimize, Kamu kurum kuruluşlarımıza ve iş insanlarımıza, Basınımızın güzide temsilcilerine 11. Olağan Genel Kurul Programımıza katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.”
 
‘MÜSİAD’IN ÜRETİME KATKISI ÇOK BÜYÜK’
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, yeni yöneticilere de görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Demiryürek ise, ihracatta Türkiye’nin gücünden söz etti, Hatay’ın sağladığı bu ekonomik katmadeğerde 10. sırada yer alarak, birçok büyük ili geride bıraktığını anımsattı. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, ise Türkiye’nin üretim gücünde MÜSİAD’ın sağladığı katkılardan sözederek, yeni yönetime başarılar diledi.
 
Yapılan konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi. Ali Özyurt Başkanlığında MÜSİAD Hatay Şubesi’nin yönetim kurulu şöyle oluştu;Atıf Ceritbinmez, Alper Davut, Kadir Soylu, Sıddık Önlen, Fatma Önlen, Süleyman Alıcı, Muhammed Kenan Ak, Tufan Parmaksız, Ecrin Nazlı İnan.Programda, MÜSİAD’a geçmiş dönemlerde yönetim kurulu üyesi olarak destek veren Başkan yardımcıları Abdullah İnan, Nuri Günal’a plaket verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet