Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çakır Coştu Bir Kere !

Kapılarını Muhteşem Bir Geceyle Açan Çakır Tam Not Aldı

Çakır Coştu Bir Kere !Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde hizmete giren Çakır Kafe Restoran, muhteşem bir gece, coşkulu müşteri kitlesiyle kapılarını açtı.
Lezzetli mutfağı, tüm damak tadlarına hitap eden menüsünün yanısıra, canlı müzikte bölgenin tanıdığı ve sevdiği bir isim Savaş Korkmaz’ın şarkılarına, türkülerine ve okuduğu marşlara eşlik eden müşteriler, önceden provası yapılmış gibi koro halinde gece boyunca eğlendiler.
 
Yemek zamanı ağır müzik eşliğinde keyifli sohbetlerini yapan Çakır Kafe Restoran müşterileri, Savaş Korkmaz’ın sahnede tempoyu arttırmaya başlaması sonrası halaylar çektiler, gönüllerince göbek attılar, çiftetelli oynadılar, şarkılara, türkülere ve marşlara hep bir ağızdan koro halinde eşlik ettiler.
Sadece yemeklerin lezzetiyle değil, gönüllerin doyması, stresin atılması, sıcacık aile ortamında içten geldiği gibi eğlenmenin tadını çıkaran Çakır Kafe Restoran müşterileri, kendileri için hazırlanan muhteşem ortamın ve müziğin tadını sonuna kadar çıkardılar.
Çakır Kafe Restoran İşletmecisi Kenan İnan, müşteriler kadar çalışanların ve sahnede müzik yapan Savaş korkmaz ve ekibinin mutluluğuna şahit olunca, güzel ve doğru bir yatırım yaptığı için mutlu olduğunu söyledi.
İşletmeci Kenan İnan, sadece lezzetli yiyecekler değil, aynı zamanda muhteşem bir ortam sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, müşterilerinden gelen geri dönüşlerden de fazlasıyla mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Çakır Coştu Bir Kere ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş