Skip Navigation Links

MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Törenine MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları İl Yönetimi,Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.

MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDIWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Dörtyol, Erzin ve Payas Koordinatörü oldu.
İlyas Berik'ten boşalan MHP Dörtyol İlçe Başkanlığını görevine ise Ömer Oğuz Uçar atandı.
MHP Dörtyol İlçe Başkanlığında devir teslim törenine MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları İl Yönetimi, Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay kısa bir süre önce mevcut il başkanı Murat Adal’ın görevinden ayrılmasından sonra MHP Genel Merkezi tarafından kendisinin İl Başkanlığı görevine tevdii edildiği belirtti.
İl Başkanı Altay konuşmasını şöyle sürdürdü; İlyas Berik başkanımız bizim için hepiniz kadar değerli. Dörtyol’da güzel çalışmalar yaptığını biliyoruz, beraberde çalıştık ve buna hepimizde şahit’iz. İlyas başkanımızı görevden alırken bizde şöyle bir düşünce hasıl oldu, istişaresini de kendi içimizde yaptık. Buralarda güzel çalışmalar sergileyen İlyas Berik başkanımızı İl Yönetimimize alalım dedik, buralarda yaptığı güzel çalışmaları ilimizde beraberce yapalım ve kendisinin tecrübelerinden de faydalanalım o coşkuyu birlikte yaşayalım diye kendisini bu görevinden alarak il yönetimimi dahil ettik” dedi.
Altay; Dörtyol’da Gözümüz Arkada Kalmayacak.
Salonda bulunan Partililere “İlyas Berik başkanımızı İl yönetimimize dahil ederek mevcut görevinden ve sizlerden aldığımız için hakkınızı helal edin” diyen İl Başkanı Altay; Dörtyol’da gözümüz arkada kalmayacak. MHP İlçe Başkanlığı görevini Ömer Oğuz Uçar kardeşimize tevdii ediyoruz. Dörtyol’da gözümüz arkada kalmayacak. Birlikte çok güzel hizmet vereceğimize inanıyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.
Berik; Bizde Görev İstenmez Verilir!
İlçe Başkanlığı görevini devreden İlyas Berik yaptığı selamlama ve teşekkür konuşmasında; “Bugüne kadar sizinle çalışmak her zaman bana onur ve gurur vermiştir. İnşallah ömrümün sonuna kadarda sizlerle gurur duyacağım. Bana sahip çıktığınız, yalnız bırakmadığınız gibi inşallah Oğuz başkanımıda yalnız bırakmayacağınızdan eminim. Daha birlikte çok güzel işler yapacağımıza da eminim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet