Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAŞKAN GüVEN’DEN, DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN GüVEN’DEN,  DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜRWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, 2023 yılının ilk meclis toplantısının ardından, yeni yıl ile ilgili temennilerini dile getirdikten sonra, Arsuz ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti. 6 Ocak’ta, saat 14.00’da Serinyol’da gerçekleştirilecek Madenli – Serinyol arasındaki bağlantı yolunun temel atma törenine herkesi davet etti. Başkan Güven konuşmasında, “ Madenli - Serinyol arasındaki yolun temel atma töreni yarın saat 14’te serin yolda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi bütün Hatay’a hizmet verdiği için, bu ekonomik durumda sıkıntılara rağmen hizmet vermeye çalışıyor. Bizde de Arsuz’da da eksiklere rağmen, yavaş yavaş yapılan yerler var. Karaağaç mahallemizde iki üç yer yapıldı. Yine karaağaç mahallemizde kaldırım çalışmaları yapılıyor. Atatürk Caddesi bitirilecek. Bu çalışmalardan sonra yeni başlayacakları çalışmalar da var. Ama Serinyol - Madenli yolu aslında Arsuz’u Antakya’ya yakınlaştırmak açısından önemli. Arsuz’a büyük katkısı olacak. O yüzden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve emekçilerine teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
BAŞKAN GüVEN’DEN,  DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar