Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’NDE KARİYER BULUŞMASI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde sektör buluşması yapıldı.

 İSTE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ’NDE KARİYER BULUŞMASI

Eğitim   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde sektör buluşması yapıldı. Meslekte ilerleme ve kendini geliştirmek için 27 Aralık Salı günü Kırmızı Salon’da gerçekleşen söyleşiye İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi akademik personeli ve öğrenciler katıldı.
Gerçekleştirilen Kariyer Buluşmasına Sürsan Su Ürünleri İskenderun Bölge Sorumlusu Su Ürünleri Mühendisi N. Barış Yüksel; aynı zamanda Yüksel’in ekibinde bulunan Su Ürünleri Mühendisi İlyas Karaduman ve Vahdet Dursun ile 1. Sınıf Dalgıç Dalış Amiri Aydoğan Damar konuşmacı olarak katıldı. Kendi eğitim ve kariyer hayatından bahseden konuşmacılar öğrencilere meslekle alakalı tavsiyelerde bulundu. Hocalardan ve öğrencilerden gelen sorulara Su Ürünleri Mühendisleri N. Barış Yüksel, İlyas Karaduman, Vahdet Dursun ve 1. Sınıf Dalgıç Dalış Amiri Aydoğan Damar’ın ekipçe yanıtlandığı söyleşi keyifli geçti. Düzenlenen Kariyer Buluşması plaket taktimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Kariyer Buluşmasının öğrenciler için faydalı olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Sektörden isimleri İSTE’de ağırlamaktan, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Eğitim hayatlarında öğrendiklerinin iş hayatında yardımcı olacağına inanıyorum. Etkinliği düzenleyen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar