Skip Navigation Links

İSTE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİNE GEZİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesine gezi düzenledi.

İSTE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİNE GEZİ

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesine gezi düzenledi. Hatay Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Süleyman Demirhan ve 12. sınıf Öğrencileri 29 Aralık Perşembe günü İSTE Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü eğitimi ve mesleği hakkında bilgi edinmek üzere İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi'ni ziyaret etti.
 
Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan, Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şehriban Yalnız öğrencilere su ürünleri mühendisliği eğitimi, iş olanakları, çalışma koşulları, sektörün ve mesleğin geleceği konularında sunumlar yaparak bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
 
Bilgilendirici sunumların ardından öğrenciler, Akvaryum balıkları yetiştiriciliği ünitesini gezdi. Prof. Dr. Şehriban Yalnız öğrencilere bölümde farklı balık türleri üzerinde yapılan Su Ürünleri yetiştiricilik çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Lise öğrencilerinin soruları Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi hocaları tarafından cevaplandı.
 
Kırıkhan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi öğrencilerini İSTE’ de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “gelecek yıllarda gençleri İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nde görmek isteriz. Hepsinin yolu bahtı açık olsun. Bilimle ve teknolojiyle dolu bir akademik yaşam diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet