Skip Navigation Links

Saadet Partisi İGC'yi Ziyaret Etti

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC), ziyaret etti.

Saadet Partisi İGC'yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, SP GİK Üyesi Soner Contar ve beraberinde; Yönetim Kurulu üyeleri Ali Avcı, Kamil Köşe, Sabahattin Çınar, Ahmet Dellal, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC), ziyaret etti.
SP İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde ağırlanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İGC Başkanı Diyap Atar, “SP’nin kurmaylarını cemiyetimizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Hoş geldiniz” dedi.
İskenderun ve çevresinde bir dizi ziyaret yapmak üzere İskenderun’a gelen SP GİK üyesi Soner Contar, uzun yıllar ülkeyi yöneten hükümetin EYT ile ilgili kararının siyasi bir yatırım olduğunu söyledi. SP GİK Üyesi Contar, Asgari ücret ile ilgili 2023 yılında asgari ücretin 8506 lira olmasının da ülke ekonomisinin sıkıntıda olduğunun da göstergesi olduğuna işaret etti.
Ülkenin kurtuluş yolunun tarım ve sanayi üretiminden geçtiğini belirten Contar, toprak zengini ülkemizde tarım üretiminin ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini oysatarım ve sanayide üretimin artmasıyla kurtuluşun gerçekleşeceğini belirterek üretimin teşvik edilmesi gerektiğini söyledi.
Ziyaretin Ardından, İGC üyeleri ve SP’li konukları günün anısına fotoğraf çektirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet