Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dr. Şahutoğlu ‘Zeyden’ İle Şifa Dağıtacak

Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ZEYDEN Klinik adı altında kurduğu özel sağlık kuruluşunda hasta kabulüne başladı.

Dr. Şahutoğlu ‘Zeyden’ İle Şifa DağıtacakWeb
TV

Sağlık   A+a-

 
Uzun yıllar Kamu ve Özel Hastanelerde Genel Cerrah ve yönetici olarak başarıyla görev yapan Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, ZEYDEN Klinik adı altında kurduğu özel sağlık kuruluşunda hasta kabulüne başladı.
 
İkiz çocukları Zeynep ve Deniz’in adlarının kısaltımıyla ismi oluşan ZEYDEN Cerrahi Kliniği hakkında bilgi veren Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Hizmeti bundan sonraki süreçte bilgimiz, tecrübemiz, deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle ZEYDEN kliniği çatısı altında devam ettireceğiz” dedi.
 
Kliniğin KOSEKA iş merkezi 9. Katında yer aldığını belirten Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu “Hastalarımıza hizmet vereye başladık. Kendi kliniğimizde lokal anestezi altında yapılabilecek tüm müdahileler, tam donanımlı bir ameliyathane şartlarımızı oluşturarak devam ettireceğiz. Küçük çaplı lokal anesteziyle yapılabilecek müdahalelerin tamamını burada yapabilecek durumdayız. Onun dışında hastalarımızın özellikle rutin tetkikleri, muayenelerini, ultrason desteği ile muayene hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Dinlenme odamız, bekleme odamız, kısacası modern ve son derece iyi şartlar altında, fiziki koşullar altında özel tasarlanmış modern cihazlarla desteklenmiş bir ZEYDEN Cerrahi kliniği altında hastalarımıza çok kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunma gayretiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Büyük ameliyatları da anlaşmalı oldukları kurumlarda, özellikle daha önce büyük emeklerinin geçtiği Palmiye hastanesi ile hastaların arzu ettiği kurumlarda genel anestezi altında yapılması gereken ameliyatların tamamını yapabilecek durumda olduklarını sözlerine ekleyen Op. Dr. Şahutoğlu bu bağlamda İskenderun’a ve bölgeye kliniğinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
 
 
 
Dr. Şahutoğlu ‘Zeyden’ İle Şifa Dağıtacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar