Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ

Altyapının tamamlandığı kütüphanede üst yapı için dört koldan çalışmalar sürüyor.

ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ

Gündem   A+a-

 skenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte, sahilde yapımı devam eden Şehir Kütüphanesi projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
 
Altyapının tamamlandığı kütüphanede üst yapı için dört koldan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Yeni Kütüphane projemiz kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır” dedi.
 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte daha sonra Millet Bahçesi projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Başkan Tosyalı gün içerisinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Muradiye ve Akçay mahallerinde tamamlanan yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Başkan Tosyalı, mahalle sakinleri ile sohbetinde, “Önceliğimiz, konforlu ve rahat bir ulaşım” dedi.Mahalle sakinleri ise, İskenderun Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş