Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Deva Partisi İGC'yi Ziyaret Etti

Dava partisi İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İGC'yi ziyaret ederek Hatay’da yaşanan gelişmeleri tek tek açıkladılar.

Deva Partisi İGC'yi Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 Dava partisi İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler cemiyetini ziyaret ederek Hatay’da yaşanan gelişmeleri tek tek açıkladılar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binasında Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Deva Partisi İl Başkanı İlker Eker, Antakya İlçe Başkanı Uğur çakılı, Kadın Çalışmaları Başkanı Av Ayşe Vural Karaca, İl Kurumsal iletişim Başkanı Mahmut Yıldırım ve Sivil Toplum ilişkiler Başkanı Şerif Cemali burada gazetecilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Deva Partisi Hatay İl Başkanı İlker Eker yönetim kurulu adına yaptığı açıklamasında, Ülkemiz ve bölgemiz için bizlerde taşın altına elimizi koyduk. Deva Partisi Hatay’da ve ülkemizde genel Başkanımız Ali Babacan’a ciddi bir güven ve sempati var. Bu konuda umudumuz yüksek. Hatay’ın tamamında da oluşumlar sürüyor. İskenderun ilçe teşkilatında yaşanan istifalar sonrasında yönetim kurulunu oluşturmaya çalışıyoruz. Hatay’da eksik gördüğümüz bir konu yok. İnşallah en kısa sürede tüm hatay’da ilçe telkilatları seçilmlerini tamamlayıp görevlerine devam edecekler dedi.
Başkan Eker, Gazeteciler Toplumun çok önemli sesidir. Basının özgür olmadığı yerde doğru bilgiyi öğrenmemiz neredeyse imkansız. Bu konuda 6 lı masanın tüm genel başkanları Basının özgür olması için9 de çalışıyor dedi.
İskenderun Gazeteciler cemiyeti başkanı Diyap Atar ise yapılan ziyaretten son derece mutlu olduk. Burası tüm siyasi partilere açıktır. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için doğru olan tüm çalışmaları destekliyoruz dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar