Skip Navigation Links

TEMA’DAN İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOKSESLİ KORO’YA ZİYARET

TEMA İskenderun İlçe sorumlusu Hüseyin Gündüz ve TEMA ekibi, Çok Sesli Korosu-İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu’nu ziyaret etti.

TEMA’DAN İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOKSESLİ KORO’YA ZİYARET

Gündem   A+a-

 Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) İskenderun İlçe sorumlusu Hüseyin Gündüz ve TEMA ekibi, İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu-İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu’nu ziyaret etti.
 
Gerçekleşen ziyarette (TEMA) İskenderun İlçe sorumlusu Hüseyin Gündüz, yaklaşık 100 koriste, TEMA Vakfının kuruluş amacı, doğa için verdiği mücadeleler ve TEMA Vakfının kurucuları ve onursal başkanları olan Toprak Dede Hayrettin Karaca ve Yaprak Dedemiz A.Nihat Gökyiğit hakkında bilgileri paylaştı.
 
İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu-İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu’ndan TEMA Vakfı’na gönüllü olma sözünü alan (TEMA) İskenderun İlçe sorumlusu Hüseyin Gündüz ve TEMA ekibi, koristlere gönüllü formalarını dağıttı.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu Şefi Doğan Turgut ve İskenderun Belediyesi Çok Sesli Korosu Genel Koordinatörü Erhan Oran TEMA’nın projelerini ilgiyle takip ettiklerini belirterek gönüllü formaları için (TEMA) İskenderun İlçe sorumlusu Hüseyin Gündüz ve TEMA ekibine teşekkürlerini iletti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet