Skip Navigation Links

BAŞKAN YALÇIN’DAN HUZUREVİ,İLKOKUL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA İNCELEME

KÜTÜPHANE’DEN, ÇAMAŞIRHANEYE, KONFERANS SALONUNDAN LABORATUARA BİRÇOK ALANI BARINDIRIYOR

 BAŞKAN YALÇIN’DAN HUZUREVİ,İLKOKUL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA İNCELEME

Yerel   A+a-

 
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın; ilçeye bağlı Yoncakaya Mahallesi’nde yapımı devam eden huzurevi, ilkokul ve çok amaçlı salon inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Yayladağı Belediyesi İşbirliğiyle gerçekleştirilen AKO yerleşkesinde yapımı devam eden inşaattı AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürler ile incelemelerde bulunan Başkan Yalçın yetkililerden bilgi aldı.
 
KÜTÜPHANE’DEN, ÇAMAŞIRHANEYE, KONFERANS SALONUNDAN LABORATUARA BİRÇOK ALANI BARINDIRIYOR
 
4400 m2 alan içerisinde 102 odalı kapasiteye sahip huzurevi, bittiğinde içerisinde idari ofis, kütüphane, danışma, bekleme salonu, yemekhane, mutfak, kuaför, çamaşırhane bölümleri olacak. Yine 541 m2 alana sahip alan içerisinde gelin-damat odası ve mutfak bulunan çok amaçlı salon hizmete girecek. Son olarak ta 2600 m2 alana sahip içerisinde; 6 derslik ilkokul, 2 derslik ana sınıfı, konferans salonu, bilim odası, laboratuvar ve uyku odası barındıran anasınıfı ve ilköğretim okulu vatandaşların hizmetine sunulacak. Bunların yanında 2 adet Lojman ve spor sahalarını bu alanda olacak.
 
HAYIRSEVERLERE BAŞKAN YALÇIN’DAN TEŞEKKÜR
 
Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, sosyal medya da yaptığı açıklamada; “Yayladağı Belediyesi işbirliğiyle Yoncakaya Mahallesi AKO Yerleşkesi Yapımı Devam Ediyor. Yoncakayalı Ahmet Kara oğulları İş İnsanı Yusuf Kara ve Kardeşlerine Hatay’ımıza örnek bu projeyi, ilçemize kazandıracağı için teşekkürlerimi sunuyorum.” Diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet