Skip Navigation Links

İSKENDERUN KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN ‘KURTULUŞ’ COŞKUSU

7 Aralık Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılı nedeniyle İskenderun Kilis Kültür Derneği tarafından düzenlenen gece muhteşemdi.

İSKENDERUN KİLİS KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN ‘KURTULUŞ’ COŞKUSU

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen ve yönetim kurulu, Musabeylispor Başkanı Bülent Özçelik, Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir ile Kilisli davetlilerin katıldığı gecede birbirinden güzel Kilis türküleri seslendirildi.
 
İsa Taş Paradise’de, Kilis Kültür Derneği tarafından organize edilen birlik ve beraberlik gecesi renkli görüntülere sahne oldu.
İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı F. Filiz Gülşen gecede yaptığı konuşmada, “Bu önemli gecede bizleri yanız bırakmayan sayın kaymakamımıza, sayın belediye başkanımıza, konuklarımıza ve tüm hemşerilerimize, Yönetim Kurulu heyeti olarak teşekkür ediyor, Kilis’in düşman işgalinden kurtuluşunu candan kutluyorum” dedi.
 
Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, “Kilisli hemşerilerimiz ve Kilis’te görev yapmış bürokratlarımızla güzel bir gece geçirdik. bu güzel geceyi tertip eden ve hemşerilerimizin kaynaşmasına vesile olan Dernek Başkanı Filiz Gülşen Hanımefendiye plaket taktim ettik. Geleneksel hale gelen bu gecede emeği geçen İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı ve Yönetimine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Kaymakam Demiryürek ve Başkan Fatih Tosyalı ise, 7 Aralık Kilis’in kurtuluşunun yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.
Eğlence dolu gece ilerleyen saatlere kadar sürdü.
Haber: Yılmaz AKPINAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet