Skip Navigation Links

Arsuz, Defne ve Samandağ’da Sosyal Hizmet Merkezlerinin Açılışı Yapıldı

Sosyal Hizmet Merkezleri’nin açılışı, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve ilgili kurum temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

Arsuz, Defne ve Samandağ’da Sosyal Hizmet Merkezlerinin Açılışı Yapıldı

Gündem   A+a-

 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın telekonferans ile katılım sağladığı, Defne, Samandağ ve Arsuz ilçelerimizde yapımları tamamlanan Sosyal Hizmet Merkezleri’nin açılışı, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve ilgili kurum temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.
 
Defne’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın telekonferans ile katılım sağladığı, açılış törenine Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Defne Kaymakamı Kadir Okatan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
 
Beraberindeki heyet ile birlikte Defne’de hizmete giren Sosyal Hizmet Merkezini gezen Vali Doğan, akabinde bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Doğan, “Bugün Hatay’da, 3 tane Sosyal Hizmet Merkezi hizmete girecek. Bu vesileyle toplumun temeli olan aileye, çocuklarımıza, kadınlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, şehit yakınlarımıza, gazilerimize buradan hizmet edeceğiz. Ben tekrar hem zat-ı alinize, bakanlığımıza şükranlarımı sunuyorum. Sosyal Hizmet Merkezlerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, herkesi saygıyla selamlıyorum” dedi.
 
Arsuz’da Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılışında konuşan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar ise, “Bu bizim için çok güzel bir gün, ilçemizde devletimizin şefkatli elini vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere açılmış gönüllere dokunmak üzere getirmiş olduğu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. Bundan dolayı emeği geçenlere ve katılımınızla bu güzel günümüzü paylaşmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Tören Vali Doğan ve protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet