Skip Navigation Links

Çukurova Üniversitesinde Söyleşi

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çukurova Üniversitesinde İstatistik bölümü öğrencileri ile söyleşi yaptı.

Dünya   A+a-

 
Çukurova Üniversitesinde Söyleşi
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çukurova Üniversitesinde İstatistik bölümü öğrencileri ile söyleşi yaptı.
Çukurova Üniversitesinde İstatistik bölümü son sınıf öğrencileri için düzenlenen “İş Hayatında İstatistiğin Önemi” adlı konferansta başkan Bekir Altan konuşmacı olarak katılarak tecrübelerinden ve yönetim anlayışından bahsetti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan konuşmasında “yapılan istatistik çalışmaları ve anketler ile halkımızın isteklerini tespit edip daha kaliteli hizmetler sunuyoruz. Kamuoyu yoklamaları sayesinde halkımızın nabzını tutuyoruz, onlar ile birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Payas’ın ilçe olma sürecinde kendimizi ifade ederken en büyük yardımcımız yaptığımız istatistik çalışmalar olmuştur.” Diyerek öğrencilere istatistik çalışmaların yönetimde nasıl kullanıldığını anlattı.
Söyleşiye, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü yöneticilerinden ve Çukurova Üniversitesi İstatistik Bölümü Öğretim Görevlisi Lutfi DOĞAN, Sunar Mısır A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin ÇOMU, Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Sadullah SAKALLIOĞLU ve İstatistik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Selahattin KAÇIRANLAR katıldı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet