Skip Navigation Links

Genç Hafızlara Belgeleri ve Hediyeleri Törenle Verildi

Aldıkları eğitimi tamamlayarak hafız olmayı başararak çocuklar, Nihal Atakaş Camii’ne ailelerin heyecanlı bakışları arasında girdi

Genç Hafızlara Belgeleri ve Hediyeleri Törenle Verildi Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Nihal Atakaş Camiinde gerçekleştirilen Hafızlık ve icazet törenine, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Mushafları inceleme kıraat kurulu başkanı Osman Şahin, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Ayasofya camii İmam hatibi Ferruh Muştuer, Ayasofya camii müezzini Rıdvan Akbaş, Kur’an kursunu yaptıran hayırsever Güler ailesi, Hafızlar ve hafızların aileleri katıldı.
Aldıkları eğitimi tamamlayarak hafız olmayı başararak çocuklar, Nihal Atakaş Camii’ne ailelerin heyecanlı bakışları arasında girdi
Tören öncesinde İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci yaptığı kısa konuşmasında, bu güzel günde böyle bir törenin olmasından dolayı emeği geçenleri kutluyorum dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise göreve geldiğim günden bu yana Müftülüğümüzün ve camilerimizin tüm ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyorum dedi.
Ayasofya camii müezzini Rıdvan Akbaş tarafından Kur’an okundu.
İl müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Kur’an-ı Kerim öğrenmek, öğretmek ve dinlemek Allah’ın kullarına emridir dedi.
Türkiye Mushafları inceleme kıraat kurulu başkanı Osman Şahin ise, Bugün İskenderun’da çok özel ve güzel bir gün yaşıyoruz 50 hafızımızın icazet ve hafızlık merasimini gerçekleştiriyoruz dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında ise hafızlık kursunu başarıyla bitirerek hafız olan çocuklara belgeleri ve çeşitli hediyeler de verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Genç Hafızlara Belgeleri ve Hediyeleri Törenle Verildi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet