Skip Navigation Links

Eğitim Aşığı Mecit Atar Sevgi Seliyle Sonsuzluğa Uğurlandı

Eğitim Aşığı İGEV 5’nci Dönem Başkanı Mecit Atar, insan seli sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.

Eğitim Aşığı Mecit Atar Sevgi Seliyle Sonsuzluğa Uğurlandı Web
TV

Arsuz   A+a-

 Vefatıyla tüm sevenlerini üzüntüye boğan Eğitim Aşığı İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) 5’nci Dönem Başkanı Oto Galericiler Derneği Başkanı Mecit Atar, insan seli sevenlerinin gözyaşları ve duaları arasında toprağa verildi.
Geçtiğimiz gün gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mecit Atar, gönüllerdeki yerinin tam da karşılığını veren dostları ve sevenlerinin katıldığı insan selinin duaları ve gözyaşları arasında Arsuz Yeşilköy Sitesi’ndeki evinde Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ve helallik alınması sonrası Pirinçlik Mahallesi mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Eşi Leyla Atar, evlatları Sanatçı Müzisyen Ufuk Atar ile Elektrik Elektronik Mühendisi Sacit Atar’ı tüm dostları ve sevenleri en acı günlerinde teselli ederek yanlarında oldular.
Aslen Arsuz Beyköy ve Akçalı Mahallesi’nden olan Mecit Atar, her gün yürüyüş yaptığı Yeşilköy Sitesi yanı mezarlık civarında dostlarına ‘öldüğümde beni burada toprağa verin. Dostlarımı yormak istemiyorum, hem de evime yakın” şeklinde esprili talebi üzerine Pirinçlik Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.
Siyaset, İşdünyası, eğitim camiası ve bir dönem başkanlığını yaptığı İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın üyelerinin katıldığı yüzlerce kişilik sevenleri, mükemmel insan Mecit Atar’a son görevini ifa etti.
İGEV Dönem Başkanı Mithat Barutçu, geçmiş dönem başkanları Talat Çiçek ile Nihad Belli, 5’nci Dönem Başkanı Eğitim Aşığı Mükemmel insan Mecit Atar’a son görevlerini yaparken oldukça titiz davrandılar, misafirlerle yakından ilgilendiler.
Mecit Atar’ın cenazesi, Pirinçlik Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan Cenaze Namazı’nın ardından dualar ve okunan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde toprağa verildi.
Mükemmel insan eğitim aşığı Mecit Atar’a Allah’tan rahmet, eşi Leyla Atar, evlatları Ufuk ile Sacit Atar’ın şahsında ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eğitim Aşığı Mecit Atar Sevgi Seliyle Sonsuzluğa Uğurlandı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet