Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN ZAN İSTE’DEYDİ

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan’ı misafir etti.

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN ZAN İSTE’DEYDİ

Spor   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Eski Milli Futbolcu Gökhan Zan’ı misafir etti. 7 Aralık Çarşamba günü Mavi Salonda gerçekleşen söyleşiye İSTE Akademik personeli ve öğrencileri yoğun katılım sağladı. Söyleşinin moderatörlüğünü İSTE Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Gör. M. Kaan Baltacıoğlu yaptı. Saat 10’da başlayan söyleşide Dr. Öğr. Üyesi Baltacıoğlu, “çok yönlü bir üniversite olarak eğitimin yanında spor, kültür ve sanatla iç içeyiz. Bu söyleşi de bunun bir parçasıdır” diyerek konuşmaya başladı.
 
Söyleşide, Gökhan Zan Hatayspor altyapısında başlayan; sonrasında Beşiktaş, Galatasaray ve Milli Takımla devam eden futbolculuk kariyerini anlattı. Türkiye’de spor dalı olarak futbolun geçmişi, mevcut durumu ve geleceği ile ilgili yorumlarını salondakilerle paylaşan Gökhan Zan, kariyerinin profesyonel futbolculuktan sonraki süreciyle ilgili deneyimlerini de paylaştı.
 
Söyleşinin son kısmında ise katılımcılar Gökhan Zan’a sorularını yöneltti. Profesyonel futbolculuk anılarıyla ilgili soruların yanında futbol altyapısı, Milli Takım, gelecek planlaması gibi soruları yanıtlayan Gökhan Zan ile salondakiler arasında keyifli sohbetler gerçekleşti. Söyleşi sonunda Gökhan Zan’a teşekkür belgesi takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.
 
Türk Futboluna emek vermiş kıymetli bir sporcuyu İSTE’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Bugün öğrencilerimizle kariyer sürecini paylaşarak keyifli bir söyleşi yapan Gökhan Zan’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar