Skip Navigation Links

Pamuk Kreşin Dikili Ağaçları Filiz Vermeye Devam Ediyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının gerçekleştirdikleri sosyal etkinlikler ve çevreye karşı duyarlılıkları takdir görüyor.

Pamuk Kreşin Dikili Ağaçları Filiz Vermeye Devam Ediyor

Yerel   A+a-

 
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları, eğitim öğretimin yanı sıra gerçekleştirdikleri sosyal etkinlikler ve çevreye karşı duyarlılıkları yediden yetmişe her kesimden takdir görüyor.
 
Sürdürülebilir Yaşam, Sosyal Sorumluluk Projesi için “El Ele Eğitim” sektörünün en alt kurumu Pamuk Kreş öğrencileri ve en üst basamağı İskenderun Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri geleceğe fidan diktiler.
 
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu; “Bölgemizde yaşanan yangın felaketinin ardından ormanlarımızın yeşermesi ve yeni fidanların dikilmesi için geleceğe tohum atmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz ile birlikte her yıl düzenlediğimiz etkinlikler ile fidanlarımızı dikiyoruz. Bu günkü etkinliğimizi de İskenderun Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencileri birlikte gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde yanımızda olan Değerli Hocamız Mehmet Şahin ve öğrencilerine, Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine destekleri ve işbirliği için çok teşekkür ederiz” dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet