Skip Navigation Links

ÖZEL KARDEŞLERİMİZ HER ALANDA ÜSTÜN BAŞARILARIYLA BİZLERİ GURURLANDIRIYOR!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Engelliyim Engel Tanımam Derneği tarafından İTSO Toplantı salonunda gerçekleşen sempozyum...

ÖZEL KARDEŞLERİMİZ HER ALANDA ÜSTÜN BAŞARILARIYLA BİZLERİ GURURLANDIRIYOR!

Yaşam   A+a-

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Engelliyim Engel Tanımam Derneği tarafından İTSO Toplantı salonunda gerçekleşen sempozyum büyük ilgi gördü. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman’ın katıldığı etkinlikte, özel insanların talep ve düşüncüleri dinlendi.
 
Başkan Fatih Tosyalı, “Engellileri dört duvarın arasından çıkararak hayatın içerisine katılmalarını arzuluyoruz. Tüm şehirlerimizin engellilere yönelik düzenlenmesi konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Her alanda erişebilirliğin sağlanmasını istiyoruz. Hayatın, üretimin, aktivitelerin içerisinde olmalarını arzuluyoruz” dedi.
 
Aynı gün, İskenderun Belediyesi’ne ait Engelsiz Atölyede eğitim gören engelli bireyler tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman’ın katıldığı sergi açılışında önemli çalışmalar görücüye çıktı.
 
Milletvekili Özel, engelli vatandaşların sosyal hayata katılmaları yönünde eğitimden, rehabilitasyona, istihdamdan sosyal hizmetlere kadar bir çok hizmet sunulduğunu aktardı.
 
Kaymakam Demiryürek ise, ”Engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız. Engelli kardeşlerimize hassas davranıp yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sosyal devlet anlayışımızın gereği engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye önem gösteriyoruz” dedi.
 
Protokol üyeleri, sergideki el işi ürünler hakkında bilgiler alarak, tüm özel bireylere emekleri için teşekkür ettiler.
Protokol üyeleri daha sonra, Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü lokalinde kulüp başkanı Suat Atasever ve sporcularla ile bir araya geldi.
 
Heyet, tüm takım sporcularına başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet