Skip Navigation Links

Ezgili Sanat Atölyesinden 'Anne Çocuk' Drama Atölyesi

'Anne& Çocuk Drama Atölyesi'' Arsuz'da Ezgili Sanat Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Ezgili Sanat Atölyesinden 'Anne Çocuk' Drama Atölyesi

Gündem   A+a-

 Çocuk gelişimci ve eğitmen Yasemin Yanar Karameşe tarafından verilecek olan ''Anne& Çocuk Drama Atölyesi'' Arsuz'da Ezgili Sanat Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Atölye çalışmaları hakkında bilgi veren Karameşe; Anne ve çocuk arasındaki bağın kuvvetlendirilmesi adına birlikte geçirilen zamanın verimli olması oldukça önemlidir. Dijital ortamdan sıyrılıp, eş zamanlı yaparak ve yaşayarak gerçekleşen etkinlikler her iki taraf için de olumlu etki bırakır. Gelişmiş bir toplum olmanın yolu, sosyal yönden gelişmiş bir nesilden geçer. Yeni neslin meyveleri olan çocuklarımızı yetiştirmek de, sosyal yönü ve iletişim becerileri gelişmiş ebeveynler eğitmektir. Atölye çalışmalarımızda eğlenerek öğrenmek esastır.
Drama yöntem ve tekniklerini kullanarak, etkinliklerini oyunlarla anne ve çocuklara aktaran Karameşe, uygulamaları gerçekleştirirken annelerin çocuk dünyasına kolaylıkla ulaşabilmeleri için nasıl bir köprü kuracaklarını öğretiyor. Atölye çalışmasında 'Oyun nasıl kurulur?, Evde ne tür oyunlar oynayabiliriz?, Nasıl oyun arkadaşı olurum?' soruları cevap buluyor.
Ezgili Sanat Atölyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek atölye için , 05315552989 numaralı telefondan rezervasyon yaptırarak bilgi alabilirsiniz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet