Skip Navigation Links

ETKİNLİK-SEN HATAY’DA SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRDİ

İstanbul Merkezli Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Etkinlik-Sen, Hatay’da üyeleri ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

ETKİNLİK-SEN HATAY’DA SEKTÖRÜ BİR ARAYA GETİRDİ

Gündem   A+a-

Toplantıya Etkinlik-Sen Yönetim Kurulu üyeleri ile Hatay’da faaliyet gösteren Açık ve Kapalı Düğün ve Etkinlik Mekanı işletmeleri, Organizasyon Firmaları, Prodüksiyon Firmaları, Yemek ve Catering Firmaları, Ajans ve Menajerlik firmaları ile basın mensupları eşlik ettiler.
Toplantıda söz alan Genel Başkan Ali Koray ÖZANDAÇ şunları söyledi.
Aynı camiada aynı ekmeği paylaşan sektör ve iş temsilcileri olarak, bizleri bir araya getiren, mesleğimize ve birliğimize değer veren işletme sahipleri, sektör temsilcileri ve basın mensubu dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Toplantımızın hayılara vesile olmasını diliyorum. Sektörümüzün kalite, yüksek kazanç, adaletli bölüşüm ve sürdürülebilir bir güvenilirlik potansiyeline ulaşması için Sendikamız Etkinlik-Sen kuruluşundan bu güne yoğun bir gayret içerisinde çalışıyor. Yurdumuzun Turizm ve Gastronomi merkezlerinden olan Hatay, aynı zamanda kültür ve tarihi ile de çok önemli bir merkez konumunda. Hizmet ve Etkinlik sektörü olmadan Turizm sektörü de ayakta kalamaz. Şehrimizin tüm Turizm Hizmet ve Etkinlik bileşenleri ile kalkınması, pastadan daha büyük pay alması için sektör temsilcilerinin problemlerinin çözülmesi, beklentilerinin karşılanması, endişelerinin giderilmesi gerekiyor. Biz Etkinlik-Sen olarak, yurt çapında yürüttüğümüz faaliyetleri Hatay’da da yürütmek ve sektörü desteklemek için buradayız.
İşletmelerimiz Pandemi bunalımının ardından yeni yeni nefes almaya başladılar. Ağır enflasyonist baskı, kira artışları, girdi maliyetlerinin yükselmesi, kalifiye ve tecrübeli çalışanlarımızın başka sektörlere kaybedilmesi, insan kaynakları maliyetlerinin yükselmesi ve süren belirsizlikler biz işletmecilerin işini hala zorlaştırmaya devam ediyor. Sesimizi bakanlıklar ve ilgili bürokratlara duyuruyor, çözüm önerileri ve beklentileri nabzını tuttuğumuz sahadaki işletmelerden dinliyor ve ilgililere aktarıyoruz.
Bu çalışmalar sektör paydaşlarının bir araya gelmesi ile daha uygulanabilir hale geliyor. Dolayısıyla Turizm Organizasyon Firmaları, Etkinlik ve Düğün Mekanları, Prodüksiyon Firmaları, Ajanslar ve Menajerlik Firmaları, Catering firmaları Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası Etkinlik-Sen Çatısı altında birleşip, seslerini duyurabilecekleri güçlü ve Ulusal Bir kurumun himayesinde varlıklarını güven içerisinde sürdürmeliler.
Başkan ÖZANDAÇ,
Burada olan olmayan tüm dostları Etkinlik-Sen’e bekliyor, tüm gücümüz ile Hatay’ın ve Etkinlik Sektörü işverenlerinin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum, dedi.
Etkinlik-Sen Hatay İl Başkanı Cahit AŞKAR’da, yönetim kurulu başkan ve üyelerimiz ile Hataylı İşverenlerimizi bir araya getirmekten dolayı mutluyuz, bir süredir devam eden problemlerimizi paylaşıp, çözümü ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizi umutlandırdı. Bir arada olursak daha güçlü olduğumuzu hissettik, zaten sloganımız olan Birlikte Güçlü ve Birlikte Değerliyiz sözüne şehrimizde de anlam kattığımız için gururluyuz, dedi.
Toplantı karşılıklı soru cevap dilek ve temenniler ardından Hatıra Fotoğrafı çekimi ile sonlandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet