Skip Navigation Links

Sosyal Politikalar Kurulu Hatay’da

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu’nun ‘Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl’ Toplantısı için Hatay’a geldiler.

Sosyal Politikalar Kurulu Hatay’da

Gündem   A+a-

 
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu’nun ‘Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl’ Toplantısı için Hatay’a gelen Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan V. Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile beraberindeki heyet Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.
 
Vatandaşların ve yerel aktörlerin sorunlarını yerinde dinleyerek geleceğe yönelik sosyal politika stratejilerinin geliştirilmesi amacıyla 7 bölgede 7 ilde yapılması kararlaştırılan kurul toplantısının Hatay ayağı için şehre gelen Vedat Işıkhan, Vali Doğan’ın yanısıra kamu kurumları ve STK temsilcilerini de ziyaret etti.
 
Bugün Antakya Ottoman Palace Otel’de Hatay’daki sosyal politikaları, kentte yaşanan sorunları ve çözüm yollarını ele alacakları toplantı öncesi Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan V. Prof. Dr. Vedat Işıkhan, kurul üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, Dr. Murat Yılmaz, Dr. İbrahim Altan ve beraberindeki heyet Vali Doğan’ın yanısıra Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı(DOĞAKA) ile Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Gündüz Bakım ve Aktif Yaşam Merkezini ziyaret etti.
 
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan V. Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Vali Doğan ile DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu ziyaretinde Hatay’ın sosyo ekonomik durumunu ele aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet