Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sevara Fashion Şık Giydiriyor Özgüveninizi Tamamlıyor

Sevara Fashion, kısa sürede şıklığa ve zarafete önem veren genç kızların ve olgun kadınların tercihi oldu.

 Sevara Fashion Şık Giydiriyor Özgüveninizi TamamlıyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

 
Arsuz Şarkkonak Mahallesi ana yol üzerinde hizmete giren Sevara Fashion, kısa sürede şıklığa ve zarafete önem veren genç kızların ve olgun kadınların tercihi oldu.
Genç girişimci başarılı İşkadını Sevcan Çamkes, yaşam boyu başarının sırrı olarak da özgüveni tamamlayan giyim tarzının önemine dikkat çekiyor.
Şık ve zarif görünmenin yüksek maliyetli olduğu önyargısını yıktığı için mutlu olduğunu belirten Sevcan Çamkes, her bütçeye uygun giyinerek şık ve zarif görünmenin Sevara Fashion’da mümkün olduğuna vurgu yaptı.
Abiye’den spor giyime, çantadan şık aksesuarlara kadar onlarca çeşit giyimi reyonlarında sergileyen Sevara Fashion İşletmecisi Genç İşkadını Sevcan Çamkes, kadınların özgüvenlerini tamamlayacak tüm modelleri mağazasında bulundurmaya özen gösterdiklerini söyledi.
Güzelliğin ve zarafetin uyumlu ve şık giyim tarzıyla bütünleştiği anda özgüveni de etkilediğine belirten Sevcan Çamkes, “Kendim tercih etmeyeceğim model ve renkleri mağazamda bulundurmuyorum. Giyim tarzına ve şıklığına çok dikkat eden bir kadın olarak, müşterilerimin tarz ve alışkanlıklarını değiştirebildiğim için de çok mutluyum.
İnsanların giyim tarzı ve alışkanlıklarından vazgeçmeleri, yenilikleri kabul etmeleri zaman alsa da, Sevara Fashion’da klasik, abiye ve spor giyim modellerimizi gören genç kızlarımız ve olgun kadınların fikir değiştirdiklerini görmek bizleri gururlandırıyor” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sevara Fashion Şık Giydiriyor Özgüveninizi Tamamlıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar