Skip Navigation Links

Payas’ın İlçe Olmasını Kutladılar

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, şehrin ilçe olmasıyla hak ettiği konuma gelmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Payas’ın İlçe Olmasını Kutladılar

Gündem   A+a-

 
 
Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, şehrin ilçe olmasıyla hak ettiği konuma gelmesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, o süreçte büyük çaba sarf eden Belediye Başkanı Bekir Altan’ı kutladı.
 
Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı ile birlikte Payas Belediyesi’ne, kentin ilçe olmasının 10. yıl nedeniyle kutlama ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Öksüz, Payas sevdasının anlatılamaz bir duygu olduğunun altını çizerek “Dünyada Türkiye, Türkiye’de Payas sevdası ile bizler yapılan her hayırlı işe motor olacağımızı belirtmek isteriz. Payas ilçemizde ekmeğimizi kazanıyoruz. Burada büyüdük. Annem, dedem, babaannem Asri Mezarlık’ta yatıyor. Payas’a borcumuz var. Bu borcumuzu ödemek için ilçe olmamız elinden alınınca oluşan ‘Payas Ruhu’ gibi hazırız” ifadelerini kullandı.
 
Belediye Başkanı Bekir Altan da, şehrin ilçe olması için ortaya konan çabayı hatırlatarak, bu yıl dönümü unutmayarak kutlama ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Öksüz’ün şahsında tüm üyeleri kutladı, ziyareti çok anlamlı bulduğunu ifade etti ve teşekkür etti.
 
İlçe Başkanı Öksüz, ziyaret sonrasında, Başkan Bekir Altan’a eski Genel başkan ve Başbakanlardan rahmetli Necmettin Erbakan’ın ‘Davam’ adlı kitabını hediye etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet