Skip Navigation Links

Gökmeydan Gençleri Ankara’ya Çıkarma Yaptı

Her Gezi Bilgi Dağarcığına Kazınmış Yeni Bir Tecrübedir

Gökmeydan Gençleri Ankara’ya Çıkarma Yaptı

Gündem   A+a-

 
Arsuz Gökmeydan İlköğretim Okulu 8’nci sınıf öğrencileri Ankara gezisinde önemli ziyaretler yaptılar.
Ankara’da kültür gezisine çıkarma yapan 42 öğrenciye Okul Müdürü Turhan Yılmaz, Müdür Yardımcısı Mehmet Tunç, Rehber Öğretmeni Gülistan Görmez ile Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Turunç eşlik ettiler.
 
Cumhuriyet tarihinin en önemli kurumu İlk Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezen öğrenciler ardından mevcut Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni gezdikten sonra Etnoğrafya müzesinde incelemelerde bulundular.
 
Oldukça neşeli ve keyifli bir kültür gezisinde Okul Müdürü Turhan Yılmaz ve öğretmenleri eşliğinde muhteşem bir gün geçiren Gökmeydan İlköğretim Okulu 8’nci sınıf öğrencileri, kitaplardan ve belgesellerden gördükleri meclis binalarını birebir gördüler, o günlerin hatıralarına dokunarak hissetmek fırsatı buldular.
 
Resim Heykel Müzesi ile Anıtkabir’de de ziyaretlerini ölümsüzleştiren fotoğraflar çekilen öğrenciler, Anıtkabir’de Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular, İstiklal Marşı’nı okuyarak, gençlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar bekçisi olmaya devam edeceklerinin sözünü verdiler.
Çok keyifli Ankara gezisinin son durağı ise Ankamall, Akvaryum ve Nata Vega Outlet olunca öğrenciler kültür gezisinin ardından keyifli anlar yaşadılar.
 
Okul Müdürü Turhan Yılmaz, öğrencilerini sadece kitapların dünyasıyla yetiştirmediklerini, yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için de bu tür kültür gezilerinin çok önemli olduğunu belirterek, her fırsatta bu gezileri çeşitli bölgelere yapmaya özen göstereceklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet