Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAHÇEŞEHİR DÖRTYOL OKULLARI’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU...

Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü İskenderun Ramada Otelde düzenlenen gecede gönüllerince eğlenerek kutladı

 BAHÇEŞEHİR DÖRTYOL OKULLARI’NDA ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU...

Yaşam   A+a-

 
Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü İskenderun Ramada Otelde düzenlenen gecede gönüllerince eğlenerek kutladı.
 
Dörtyol Kampüsü öğretmenlerinin katıldığı kutlama yemeği Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüs Kurucusu Kadircan KARAKAYALI'nın açılış konuşması ile başladı. Kurucu Kadircan Karakayalı ''Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gördüm, iyi ki aramızdasınız, öğretmenler gününüzü kutluyorum'' diyerek sözlerini sonlandırdı.
Öğretmenlerin ve idarecilerin davet edildiği öğretmenler günü kutlama programına Onursal Kurucu Atila KARAKAYALI , Genel Koordinatör Ali ARSLAN eşleri ile ve beraberinde Bahçeşehir Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinin yanı sıra İskenderun Uğur Okulları ve Dörtyol Uğur Kurs Merkezi yöneticileri ve öğretmenleri de katıldılar. Öğretmenlerin canlı performanslarıyla renklenen kutlama BUEK Kurucusu ve Yöneticilerinin Öğretmenler Günü pastasını kesmesiyle son buldu.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar