Skip Navigation Links

Teknolojiye Yenik Düşerek Çocuklarınızı İhmal Etmeyin...

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından bir söyleşi etkinliği düzenlendi.

Teknolojiye Yenik Düşerek Çocuklarınızı İhmal Etmeyin...

Gündem   A+a-

 
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından bir söyleşi etkinliği düzenlendi.
 
Erol Bilecik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen söyleşi etkinliğine Hatay Çocuk Cezaevi Müdürü Selda Yıldız, Zorkun Medya Sahibi ve HSŞMÇK Derneği Basın Danışmanı Hüseyin Zorkun, Yükselen Işıklar Anaokulu Sahibi Emel Göçer, Duygu-Su Kreş Sahibi Nurcan Odacı, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Eğitimci Ganime Zan'ın sunumu ile gerçekleşen "Çocuk Aile İlişkisi ve İletişimin Değeri" konulu söyleşide Öğretmen - Yazar ve Haberci.Net.Tr haber sitesi köşe yazarı Eylem Suna Esmeroğlu ve Psikolog Büşra Asfuroğlu birer konuşma yaptı.
 
Öğretmen - Yazar Eylem Suna Esmeroğlu konuşmasında anne ve babalara seslenerek çocuklara gösterilecek olan ilgi ve sevginin kutsal olduğuna dikkat çekerek, "Okul öncesi aile içinde eğitim çok önemlidir. Çocuklarınızı asla ihmal etmeyin. Teknoloji düşkünü olarak çocuklarımızı ihmal etmeye başladık. Cep telefonu - bilgisayar - sosyal medya vb gibi konularda kendinizi teknolojiye kaptırararak, çocuklarınızın hayatını kaçırmayın. Farkındalık yaratın. Cep telefonlarını bırakarak çocuklarımıza ilgi gösterelim ve onları sevgiye duyuralım. Çocuklarımız ile oyun oynayalım, doğa gezisi yapalım, sohbet edelim" dedi.
 
İlk söyleşi etkinliğini gerçekleştiren Www.haberci.net.tr köşe yazarı olan öğretmen - yazar Eylem Suna Esmeroğlu heyecanını kısa zamanda atarak, güzel bir sohbet havası yarattı. Esmeroğlu konuşmasında kimi zaman anılarını anlattı, kimi zaman öğretmenlik mesleğinde çocuklar ile yaşadığı tecrübelerini dile getirdi. İlk söyleşi etkinliğini başarı ile tamamlayan Esmeroğlu, katılımcılardan tam not aldı ve uzun süre alkışlandı.
 
Kısa bir konuşma yapan Psikolog Büşra Asfuroğlu'da anne ve babaların çocukların özellikle gelişim çağında çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek, ruhsal ve psikolojik gelişimin önemine dikkat çekti.
 
Söyleşi sonunda her iki konuşmacıya dernek adına teşekkür plaketi verildi.
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, son anda bir yakınının hastaneye kaldırılması nedeni ile şehir dışına çıkmak zorunda kaldığı için etkinliğe katılamadı.
 
Haber - Hüseyin ZORKUN
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet